Hvordan vite når en beltestrammer Bad

Tidspunktet beltestrammeren regulerer spenningen på timing kjeden, slik at motoren til å kjøre effektivt. Hvis timingen er feil, kan det redusere samlet motorkraft og kan potensielt føre til kostbare skader på kjøretøyet. Tidspunktet beltestrammeren kan kreve erstatning, dersom det blir slitt eller skadet. Den enkleste måten å finne et problem med timing beltestrammeren i bilen din er å lytte etter unormale lyder når du kjører på en kjent rute. Instruksjoner
en

Start motoren, og la bilen varme. Drive en kjent rute. Dette vil hjelpe deg å gjenkjenne noe utenom det vanlige som du stoppe, starte og ta svingene på veien. Etter at du har kommet til en stopp, lytt etter en raslende lyd ved akselerasjon fremover igjen. Denne støyen antyder ofte en skadet strammer skivene. Lyden kan også skyldes overdreven press på skivene.
2

Kom til en annen stopp, og akselerere sakte. Mens du gjør dette, lytt nøye til motoren din. Hvis det begynner turtall unormalt, er det vanligvis et problem med beltestrammeren.
3

Shift gjennom hver av girene i kronologisk rekkefølge. Lytt for noen skrikende eller angiveri lyder. Hvis du hører disse lydene, er beltestrammeren sannsynlig utslitt og må skiftes ut.
4

Begynn kjøre hjem, og lytt etter en summende lyd. Selv om humming kommer og går bort igjen, bør du sjekke beltestrammeren for skader eller slitasje.
5

Se under bilen for oljelekkasjer i løpet av de neste dagene. Oljelekkasjer ofte følger en sprukket beltestrammeren. Dette bør tas opp umiddelbart, for å hindre skade på motoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66124.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer