Hva er farene ved et dårlig Ball Joint?

Ball ledd er utformet for å holde bilens dekk flatt mot veien som suspensjon reiser opp og ned. En kuleleddet er plassert på den ytterste kanten av både den øvre og nedre kontrollgruppene. Kuleleddet forbinder kontrollarmene på styring knokene på hver side av kjøretøyet. Kuleledd går dårlig over tid og må skiftes ut, ellers kan det være sikkerhetsspørsmål. Dekkslitasje

En mislykket kuleledd kan tillate hjulene til å bevege seg i den retningen treghet tar dem, og de vil bo i denne stillingen inntil treghetskrefter dem et annet sted. Når et dekk rides på noen del bortsett sentrum, fører det ujevn dekkslitasje. En dårlig kuleledd kan føre til hyppigere dekk erstatning.
Suspension Skade

Kuleledd kan låse opp til tider. Når en ball joint låser seg, betyr bevegelsen som den absorberer ikke gå bort. Det må bli overført til en annen komponent som ikke er ment å ta det misbruk. Vanligvis er denne bevegelsen overføres med kontrollarmen foringer. Disse foringene er laget av gummi, slites ut veldig lett og er kostbare å erstatte.
Inspeksjon Failure
p Hvis du bor i en stat som krever en inspeksjon av kjøretøyet hvert år, kan en dårlig ball joint få deg i trøbbel. Ingen stat vil passere en bil med en defekt suspensjon komponent, for eksempel et kuleledd.
Skader

Det verste som kan skje, når du kjører på en dårlig kuleledd, er brudd. Den kuleledd kan bryte på to måter: ballen løsner fra kontakten og stud brekkasje. Uansett form av brudd, er sluttresultatet katastrofale. Når ballen joint helt bryter, er hjulet bevege seg fritt i alle retninger. Vanligvis vil hjulet slår utover, smelle mot fender og dra dekket inntil bremsene brukes. Hvis du er heldig, er den eneste skaden vil føre til fender, dekk og noen suspensjon komponenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65392.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer