Hvor Er ALDL Connector på en 1992 Chevy?

For alle 1992 Chevrolet biler, er samlebåndet Data Link ligger rett under rattet. Det er en 12-pinners kontakten som brukes for kjøretøy diagnostikk. OBD-I versus OBD-II

The Environmental Protection Agency standardiserte kjøretøy diagnostikk i 1996 slik at feilkoder skulle bli universell tvers gjør og modeller. Før dette trådte i kraft, hadde hver produsent sitt eget system. Ford, for eksempel, hadde elektronisk motorkontroll og selvtesting terminaler ble plassert under panseret. Den ALDL uttaket var noe spesielt til alle General Motors biler, inkludert Chevrolet.
Hva er en ALDL?

ALDL er en 12-port hub som fungerer som en inngangsport til en Chevrolet eller General Motors datasystem. På mange måter var det forløperen til av andre generasjon OBD-II Data Link Connection. Den ALDL og DLC ​​ser mye likt. Begge inneholder to rader med porter, men har ALDL 12 pin-mottak slots, der DLC har 16
Hvordan "Jump" en ALDL
<. p> Bøy en binders inn en U. Plasser begge ender av denne "U" inn i "B" og "A" sporene på ALDL. Disse spor er på den øverste rad, og at hele veien mot høyre. Snu Chevy elektriske system på og telle hvor mange ganger de "check engine" lampen blinker. Disse blinker representerer feilkoder registrert av Chevy diagnosesystem.
Hvordan Telle Chevrolet Flash-koder

General Motors flash koder er tosifrede tall. Når "check engine" lyset blinker, det første settet med blink vil være det første tallet i koden. Det andre settet med kortere blinker blir det andre nummeret i koden. Det vil bli en pause på noen få sekunder før systemet beveger seg til neste feilkode i systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66477.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer