Slik feilsøker miste gass kjørelengde på en Ford Expedition

Et kjøretøy som er riktig vedlikeholdt, og er ikke underlagt noen form for funksjonssvikt vil alltid få optimal drivstoff kjørelengde. Imidlertid kan unnlate å holde bilen raskt føre til en nedgang i drivstofføkonomi. Ignorerer flere vedlikehold kan ha en kumulativ effekt. I tilfelle ignorere deg noe for lenge, kan det skade non-vedlikehold og føre til tapt drivstofføkonomi, samt dyre reparasjoner. Hvis drivstoff kjørelengde går ned, følger du disse trinnene for å sjekke før du tar Expedition til en profesjonell. Du trenger
Digital dekk trykkmåler
Air kompressor
Rag
Vedlikehold poster
Vis flere instruksjoner
en

Bruk digital dekktrykk måle å sjekke dekkenes lufttrykk. Selv noen få pounds lav kan ha en negativ effekt på drivstoff kjørelengde. Din Expedition er dekktrykk bør settes til antall funnet på VIN klistremerket sjåføren dørkarmen. Aldri satt dekktrykket til hva det står på dekkets sidevegg, dette er et maksimalt trykk nummer som gjelder et utvalg av kjøretøy som bruker den aktuelle modellen dekk. Lavt dekktrykk er den ledende årsaken til fallende drivstofføkonomi.
2

Bruk luftkompressor å sette dekktrykk, hvis det er nødvendig. Recheck den med digital måler for å sikre dekkene er satt riktig. Ikke bruk en gammel lysbilde stil gauge, som de kan være svært unøyaktig. Du kan kjøpe en digital dekk måle for rundt ti dollar på den lokale auto deler butikken.
3

Løft panseret og ta av luftfilteret luftfilteret boksen ved å løsne tappene som holder lokket på boksen. Hold luftfilteret opp til en lyskilde, for eksempel solen. Hvis du ikke kan se lys gjennom filteret, erstatte den umiddelbart. Et skittent luftfilter hindrer at motoren får riktig mengde luft å blande seg med drivstoff og fører til bortkastet bensin.
4

Gjennomgå vedlikehold poster angående oljeskift og har oljen endres hvis du er forfalt. Mens skitten olje er ikke så skadelig for drivstoff kjørelengde som en plugget filter eller lav dekk, betyr det at motoren ikke fungerer optimalt.
5

Gjennomgå vedlikehold poster angående dieselfilter. Hvis filteret ikke har blitt erstattet i løpet av de siste 30 000 miles har det skiftes ut umiddelbart. Hvis du opererer i områder med dårlig kvalitet på drivstoffet, er det best å skifte filter hver 15 000 miles.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64686.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer