Slik feilsøker en Erstattet batteri og bilen vil ikke Turn Over

Du bytte ut batteriet, men motoren din vil ikke sveiv. Det gjør heller ingen lyd i det hele tatt, eller det gjør en høyfrekvent spy lyd som avviker fra normen. Når det lager ikke lyd i det hele tatt, er din starter ikke fungerer. Hvis det gjør en høyfrekvent spy lyd, er din starter trolig snu, men motoren er ikke spy. Starteren har vanligvis en liten magnetventil på toppen. Batteriet forbinder faktisk til solenoiden, som kalles den «start-forbindelse." Det kan være et antall av mulige problemer med starteren forbindelse. Du trenger
Liten skiftenøkkel
Digital multimeter
Batteri skrubbebørste
Remote startbryteren
Vis flere instruksjoner
Feilsøking startproblemer
1 < p> Hvis bilen din har en manuell girkasse, inspisere clutch-bryteren, som er en liten knapp under clutchpedalen. Pass på at når du tråkker på clutchpedalen, blir knappen trykkes helt ned. Juster clutch bryter med en skiftenøkkel slik at clutchpedalen skyver knappen helt i, ellers bilen vil ikke starte
2

Koble til et digitalt multimeter til det nye batteriet og bekrefter at spenningen er. i det minste 12 volt. Bytt ut batteriet hvis spenningen er mindre enn 12 volt, noe som ofte er tilfellet selv etter utskifting.
3

Kontroller elektriske koblinger, inkludert både batteripolene eller kontakter, bakken tilkobling, og begge starter terminaler. Løsne boltene og skrubb forbindelser med en ledning batteri børste for å fjerne rust og korrosjon.
4

Kontroller at motorrommet er helt tørt, fordi selv en liten mengde fuktighet fra regn kan føre til en kort krets i det elektriske systemet. Dekk til bilen i en garasje hvis mulig, og la motoren tørke.
5

Sjekk for et problem i tenningssystemet ved å koble fra ledningen som kobler den positive (+) terminal på batteriet og tenningen. Koble til en ekstern startnøkkelen mellom den positive (+) terminal på batteriet og starteren, lukke den eksterne startbryteren, og observere starteren. Problemet er i tenningen, clutch-bryteren, eller et relé eller sikringen i tenningskretsen hvis starteren slår når du bruker fjernkontrollen starter, men slår seg ikke på annen måte. Sjekk alle tenning krets sikringer og releer. Koble de frakoblede ledninger.
6

Slå på tenningen. Sjekk at starteren mottar 12 volt ved å koble digital multimeter til bakken og koble den andre fører til den positive (+) terminalen på starteren. Starteren mottar ikke tilstrekkelig spenning hvis avlesningen er mindre enn 12 volt.
7

fysisk inspisere ledningen som fører til starteren. Skift ut ledningen hvis den er skadet. Sjekk ledningen med ditt digitale multimeter, og hvis det indikerer en "åpen krets," erstatte den ødelagte ledningen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65016.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer