Hvordan gjenkjenne en dårlig Ball Joint

The kuleledd i bilen kobler rattet til hjulene slik at du kan slå av kjøretøyets venstre og høyre. Når kulen er slitt eller revet , kan det føre til flere problemer for bilen din . Det er mange tegn på at du har en dårlig ball joint . Hvis du oppdager at noe er galt , har kuleledd erstattet før det fører til enda mer skade . Instruksjoner
en

Lytt etter et høyt spy eller hvesing som du slår på rattet . Det betyr vanligvis en ball joint er sterkt slitt og dekk blir løsnet .
2

Sjekk om det er risting i rattet . Når kuleledd er dårlig , vil det føre til at dekkene og fjæring til å sprette tilbake og fjerde . Hvis ballen joint blir verre , kan det føre til at hele fronten av bilen for å riste .
3

Flytt forhjulene tilbake og fjerde når bilen er parkert . Hvis det er et problem med kuleledd , dekkene vil vrikke og føler løs.
4

Sjekk håndtering av bilen din når du styrer . En dårlig kuleledd fører til at dekkene å løsne opp , som igjen fører til alvorlige problemer med håndteringen .
5

Kontroller dekkene og se etter unormal slitasje. Problemer med suspensjon eller ball leddene vil skape ujevn slitasje og muslingsøm på dekkene .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66271.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer