Hvor å Sjekk Control Arm Bushing

De kontrollgruppene i deg bilen fester hjulet og hub montering til rammen av bilen. De lar hjulet for å flytte opp og ned samtidig som det hindrer forover og bakover bevegelse. Gummibøssingene benyttes i kontrollarmen å gi et fleksibelt feste punkt for kontrollgruppene til rammen. I de fleste tilfeller foringene er ansvarlig for å lokalisere kontroll arm på riktig sted for å opprettholde hjulet justering. Over tid foringer er tilbøyelige til å slites ut på grunn av varme og vær, du bør sjekke dem fra tid til annen for å hindre overdreven dekkslitasje og uberegnelig håndtering symptomer. Den gjennomsnittlige hjem mekaniker kan kontrollere kontroll arm foringer i løpet av få minutter. Du trenger
Hjulklosser
Floor jack
Jack stå
Stor brekkjern
Vis flere instruksjoner
en

Trekk til håndbremsen, og blokkere de bakre hjulene for å hindre bevegelse av kjøretøyet. Heve fronten på bilen opp fra bakken med et gulv jack og skyv bukker under den fremre rammen. Senk bilen på tribunen og fjerne gulvet jack.
2

Fjern forhjulene ved hjelp av en hjulmutternøkkel. Visuelt inspisere øvre kontroll arm foringer, presset inn i endene av kontroll arm boltet til rammen, og erstatte eventuelle foringer som er delt eller er forskjøvet. Plasser gulvet jack under nedre kontroll arm og heve kontroll arm og suspensjon. Trykk inn og dra ut på øvre kontroll arm ved hjelp av en lirke bar. Erstatte eventuelle foringer som gjør at kontrollen armen for å flytte.
3

Slide under bilen. Visuelt inspisere nedre kontroll arm foringer for sprekkdannelser, deling og olje metning. Sett brekkjern mellom rammen og den nedre kontroll arm. Lirke ut på kontroll arm mens observere foringer og aksel som går gjennom foringene. Erstatt alle foringer som er skadet eller la den nedre kontroll arm til å flytte.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66312.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer