I stå i en '97 Q45

The Infiniti Q45 er VH-serie motor er en ganske typisk eksempel på japansk motor i sin tid; multipoint innsprøytning med en datamaskin som regulerer luftstrømmen via en masse-luftstrøm og manifold lufttrykk sensor. I motsetning til tidligere generasjoner, ikke 1997 Q45 ikke oppleve drøye problemer knyttet til MAF sensor, men den kan lide av de samme problemene som noen annen motor av denne typen. Feilsøking denne motoren er, om ikke annet, en praksis i forståelse bensininnsprøytning. Steiling på Idle

Steiling på tomgang indikerer vanligvis en endring i stat i bilen - en ustabilitet i levering av luft, gnist eller drivstoff. Air er den mest sannsynlige mistenkte, høflighet av en tett eller funksjonsfeil inaktiv luft regulatoren, vakuum lekkasje eller en feil eksos gass resirkulering ventil. Normalt ville en gnist underskudd fra en svak tennspolen være den nest mest sannsynlig bidragsyter til steiling, men Q45 direkte tenning og flere spoler gjør at usannsynlig. En dårlig tett dieselfilter eller feil drivstoffpumpe kan forårsake steiling på tomgang, men det er usannsynlig uten å drøye under akselerasjon. Et ubegrenset antall sensorsvikt kan forårsake steiling på tomgang, spesielt gass stilling, kamaksel posisjon eller veivaksel posisjon sensor.
Steiling Under Cruise

Steiling etter cruise forhold vil typisk innebære samme slags system ustabilitet problemer som steiling henhold tomgang, minus sannsynligheten for et overskudd-air svikt. Inaktiv luft regulatoren ikke kommer i spill med cruise, og datamaskinen kan kompensere for et vakuum lekkasje eller stakk EGR ventilen under cruise. Et underskudd på drivstoff via et tett filter eller feil pumpe er fortsatt en mulighet, men mer enn sannsynlig at du ser på en slags sensor svikt.
Steiling under akselerasjon

Når du gulvet gasspedalen, åpner du motoren primære luftventilen og oversvømme den med luft: en luft underskudd eller overskudd drivstoff er nesten umulig. Den Q45 direkte tenning ville bare føre til en feiltenning hvis en eller flere spoler var dårlig. Så det etterlater deg med et underskudd på drivstoff eller den alltid tilstedeværende muligheten for sensor svikt. En enkelt tilstoppet eller feil injektor vil bare føre til en feiltenning, så den andre muligheten er et underskudd på drivstoff via en defekt bensinpumpe eller tett dieselfilter. Før du bytter drivstoff filter eller pumpe, park og fjerne gasskappe, hvis du føler en kraftig tilstrømning av luft suge inn i tanken når du ta av lokket, så du kan ha en dårlig ventil i gasskappe. En stakk ventilen vil tillate vakuum for å bygge opp i bensintanken, benektende drivstoffpumpe innsats for å flytte drivstoff.
Steiling Under Deceleration

Plutselig løfter av på gassen årsaker de motsatte symptomene på stamping gassen, den viktigste luftventilen snaps stengt, og motoren plutselig går tom for luft. Så overflødig luft eller et underskudd på drivstoff er svært lite sannsynlig, og gnist vil bare mislykkes hvis du har et problem med sensorene, datamaskin eller bakken stropp som grunnlag motoren din til rammen. I dette tilfellet, er du sannsynligvis å se på et underskudd på luft eller et overskudd av drivstoff. Overflødig drivstoff er nesten umulig uten en datamaskin eller sensor feil, men et underskudd av luft er absolutt mulig hvis du har en tett eller funksjonsfeil tomgangsluftkontroll krets. I denne situasjonen kan din overføring bidra til steiling i tillegg. Torque converter har en lockup mekanisme som låser overføring sjakten til motor under cruise. Dersom denne mekanismen ikke klarer å utgivelse, vil overføringen stoppe motoren din som du kommer til en stopp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68585.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer