Slik feilsøker Truck frontlys Problemer

Lastebil frontlys problemer kan hindre deg fra å kjøre om natten. De kan til og med føre til at du skal være i en alvorlig bilulykke hvis frontlykter opplever problemer mens du kjører. Å bidra til å minimere frontlys problemer, kan du sjekke frontlykter annethvert år og erstatte lyspærer. Men selv om du sjekker pærene, det er andre problemer som kan skje med din lastebilens frontlykter. Hvis du starter opplever forbigående problemer eller en komplett fiasko for frontlykter, må du feilsøke problemet. Instruksjoner
en

Slå frontlysene på og kontrollere at de fungerer. Hvis de ikke gjør det, kan du ha et problem med sikring eller frontlys selv.
2

Åpne sikringen panelet under rattstammen og ta ut sikringen for frontlyktene med sikringen avtrekker i sikringsskapet panel. Hvis sikringen er gått, bytt ut sikringen med en ny sikring av samme strømstyrke. I en blåst sikring, er den lille metal band i sentrum av sikringen brutt.
3

Åpne panseret, trekk ut frontlys strømkontakten fra baksiden av frontlys og fjerne frontlys pære ved å dreie frontlys mot klokken og trekke den ut av frontlys boliger forsamlingen. Hvis glødetråden inne i pæren er ødelagt, må du bytte frontlys pære.
4

Start lastebil og slå på frontlyktene. Hvis frontlyktene ser ut til å gå gjennom en "lys" og "dim" fase, kan du ha et problem med dynamo din. Generatoren er ansvarlig for å gi strøm til alle lastebil komponenter. Kraften regulator sikrer at en jevn og fast elektrisk trekning er gitt. Hvis regulatoren er feil, kan frontlysene flimrer eller "syklus" fra dim til lys og tilbake til å være dim igjen som dynamo børster spinn. Du må ha dynamoen sjekkes og eventuelt byttes.
5

visuelt frontlys kabling. Hvis noen av ledningene som går til de frontlykter er frynsete, klemt eller skadet på annen måte, må ledningene skiftes ut.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65050.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer