Defekte trykkregulator Symptomer

Trykkregulatoren er en ventil som automatisk kutter strømmen av gass til motoren når det er nødvendig. Denne komponenten hjelper drivstoff sprøytebrukere av bilmotoren oppnå riktig drivstoff forstøving ved å gi konstant press. Når trykket regulator ikke virker riktig, vil kjøretøyet utviser meget spesifikke symptomer. Dessverre vil du føle det i lommeboken din, også. En defekt regulator koster deg penger ved å brenne overflødig gass. Ved første tegn på at trykkregulatoren ikke gjør jobben sin lenger, bør det byttes ut for å unngå bekostning og forverring. Motorytelse

Vanlige problemer som kjennetegner en defekt trykkregulator inkluderer sputtering, grov tomgang og steiling. Drivstoff-press problemer resultere i et økt eller redusert gasstrøm. En økt strøm vil føre til at motoren rase. Som del for å regulere kan trykket falle, noe som resulterer i en ujevn tomgang. Under redusert flyt, kan bilen være treg med å svare på akselerasjon forespørsler. Som du trykker på pedalen, kan det ta av, og så plutselig mister momentum, til slutt drøye ut.
Smoke

Når du først starter bilen, tykk, svart røyk kan dukke opp fra eksosrøret og under panseret. Olje kan sprute ut på motorblokk og brenne av, forårsaker den svarte røyken.
Motoren trekker ikke rundt

Når vri om nøkkelen, motoren kan frese og deretter nekter å starte. Når du går, kan motoren bare være i stand til å kjøre i et minutt eller så, og deretter vil stall igjen. Hvis regulatoren ikke klarer å gi en jevn flyt av gass, vil motoren ikke kunne holde i gang.
Støy

Støy, høyt til tider kan komme fra under panseret. Det kan høres ut som popping eller sputtering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64702.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer