Hvordan Test Kjølevæske

The kjølevæske i motoren din har to forskjellige typer beskyttelse til motoren. Den første oppgave er å absorbere varme som utvikles i motoren ved forbrenning og overføre den til utsiden luft gjennom radiatoren. Den andre jobben av kjølemiddelet er å smøre lagrene i vannpumpen og forhindre korrosjon i systemet. Begge områdene for beskyttelse bør testes når kjølevæsken tilstand er inspisert under normal bil service. Du trenger
Kjølevæske hydrometeravlesning
Kjølevæske teststrimler
Vis flere instruksjoner
en

La motoren avkjøles helt å hindre smertefulle skader forårsaket av kjølevæske koke ut av en varm motor når radiatorlokket er fjernet.
2

Ta av radiator press cap. Hetten er plassert enten på toppen av radiatoren, på toppen av kjølemiddelet reservoaret eller på toppen av termostathuset. Trykk ned og vri lokket mot klokken, i likhet med å åpne en barnesikret medisin flaske, deretter legges til siden.
3

Klem gummi pære på en kjølevæske hydrometer og senk hydrometer sin tube inn i kjølevæske. Slipp pære å trekke kjølevæske inn i hydrometer opp til hele linjen merket på kroppen av enheten.
4

Hold hydrometer nivå og les av temperaturen merket på siden av enheten som pilen i hydrometer peker på. Dette er den kaldeste temperatur at kjølevæsken vil tåle uten frysing. Kjølevæsken bør motstå frysing ved en temperatur godt under hva som er den laveste forventede temperaturen om vinteren.
5

Sett inn en kjølevæske teststrimmelen inn i kjølevæske, fjerne stripen og riste overflødig kjølevæske av. Vent i 15 sekunder og sammenligne fargen på strimmelen med den måleren på siden av flasken som strimmelen kom i. Hvis fargen indikerer behovet for utskifting, har den smøring /korrosjonshindrende egenskaper av kjølemiddel fordampet. Unnlatelse av å erstatte kjølevæske på dette punktet kan føre til for tidlig feil med vannpumpen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65971.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer