Dodge Avenger vil ikke starte

The Avenger er en Dodge sedan som er en del av Chrysler Group LLC. De første modellene ble utgitt i 2008. Akkurat som med alle kjøretøy, kan du støte på noen problemer med Dodge Avenger inkludert en unnlatelse av å starte. Hvis dette skjer med deg, er det noen enkle kontroller som kan gjøres for å feilsøke Avenger før du ringer i en profesjonell mekaniker eller tauing bilen til en forhandler. Instruksjoner
en

Sett nøkkelen i tenningen av din Dodge Avenger og prøve å slå den. Hvis det ikke slår du vil ikke kunne starte motoren. Sjekk for å være sikker på at rattstammen er låst ved å vri den mot venstre og høyre til den klikker. Når den er låst prøve å vri om nøkkelen igjen.
2

Sjekk om batteriet har en kostnad. Vri om nøkkelen slik at den er i "Tilbehør"-posisjon og slå på hovedlysene eller innvendige lys. Disse skal lyse opp selv om bilen ikke er på. Hvis de ikke gjør det, vil batteriet må lades, erstattet eller hoppe i gang.
3

Sjekk drivstoff nivå i Avenger din. Dette kan gjøres mens man vrir nøkkelen til "Tilbehør"-posisjonen også. Hvis bensinmåler viser svært liten eller ingen drivstoff, eller hvis du er usikker på om måleren er nøyaktig, legg en gallon drivstoff til bilen og forsøke å starte den igjen. Uten nok drivstoff på tanken, vil bilen ha problemer med å starte.
4

Vri nøkkelen til startposisjonen og lytte etter eventuelle lyder som din Avenger gjør. Hvis du hører en klikkelyd det kan være et problem med starteren. Hvis du hører noe i det hele tatt, kan tenningslåsen være dårlig og må byttes ut. Hvis bilen starter kort, deretter stopper, drivstoffprosedyrene systemet er trolig årsaken.
5

Åpne panseret. Les brukerhåndboken for å finne posisjonen til peilepinnen, samt overføring væske og kjølevæske. Sjekk disse væskenivåer. Væskenivået må være mellom minimum og maksimum linjer for motoren å fungere skikkelig. Hvis de ikke er fylt på riktig måte, legge de nødvendige væsker og forsøke å starte Avenger igjen.
6

Kontakt en profesjonell mekaniker hvis du ikke klarer å finne problemet med din Dodge Avenger. Har bilen slept til en garasje eller forhandler som kan diagnostisere og reparere problemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66365.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer