Tegn på en dårlig Crank sensor på en 2000 Pontiac Sunfire

En sveiv sensor, også kalt en veivaksel posisjon sensor, er en viktig del av motoren på 2000 Pontiac Sunfire. Sensoren beregner omdreininger per minutt (RPM) på motoren og avfyring rekkefølgen på motoren sylindere, slik at motoren til å kjøre jevnt og effektivt. Problemer med sveiv sensor kan føre til problemer med motoren din og måten din Sunfire går. Bilen vil ikke starte

Et symptom på sveiven sensor feil er hvis bilen ikke vil starte. En dårlig sveiv sensor vil ikke tillate sylindrene å fyre riktig. Du vil høre starteren prøver å tenne, men bilen vil ikke være i stand til å fyre opp motoren.
Misfires

Et annet tegn på sveiven sensor går dårlig på Sunfire er hvis motoren starter feiltenning. Bilen kan kjøres svært grovt som resultat. Kroniske misfires kan skade motoren din og resultere i dyre reparasjonskostnader. Bilens utslipp kan også øke og kan resultere i bilen sviktende et utslipp test.
Fuel Economy
p Med motoren misfires og ytelse problemer som følge av en dårlig sveiv sensor, vil drivstofføkonomi av Sunfire din lide. Ifølge US Department of Energy nettsted, er en 2000 Sunfire i optimal stand anslått å få et gjennomsnitt på 23 miles per gallon med 19 miles i byen og 28 på motorveien. Mens en Sunfire på selve veien trolig ikke får disse tallene, vil drivstofføkonomi reduseres dramatisk som sveiv sensor svikter.
Boder

Et annet tegn på en dårlig sveiv sensoren er bilen plutselig blokkering. Med timingen av sylindere av og turtallet ikke der de burde være, kan motoren stoppe på tilfeldige tidspunkter. Det vil vanligvis begynne å kjøre omtrent før den dør og bilen kan riste. Kort tid etterpå, kan bilen stenge ned og krever en omstart.
Check engine lys

Problemer i motoren normalt resultere i "check engine" lyset kommer på og sveiv sensoren er ikke annerledes. Når motoren starter feiltenning og ikke får turtallet som den trenger, bør datamaskinen registrere en reparasjon kode for sveiv sensor og "check engine" lyset tennes. Det kan slå av og på midlertidig inntil sensoren er byttet og motoren går normalt igjen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64749.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer