1999 Chevy Lumina Motorkode P1870

Drevet av en 4T65E og en 3,1-liter i basismodellen eller en 3,8-liter i LTZ modell, er 1996 Lumina fortsatt en rimelig vanlig bil på veien i dag. Til tross for en god driftssikkerhet etter et langt liv på tjenesten, komponenter bundet til å slites ned og mislykkes. Heldigvis din Lumina er utstyrt med og OBD-II-systemet som hjelper avdekke problemer, i de fleste tilfeller før alvorlig skade er forårsaket. Kode P1870 er knyttet til overføring og dets prestasjoner. Årsaken kan være en av få, noen årsaker som spenner fra mindre til alvorlig. The Code

kode P1870 i 99 'Lumina er satt når ECM oppdager overføring glidning. Datamaskinen sammenligner hastigheten på overføring utgående aksel og den faktiske motorhastighet. Akseptabel slip av torque converter clutch er negativ 20 til 50 RPM. For feilkode P1870 for å sette lys på check engine lys, har torque converter slip å være 200-1500 RPM for åtte sekunder totalt tre ganger på rad, med lock-up slått av i mellom hver forekomst.


Lock Up
p Med en grunnleggende momentomformer du mister 10% av energien opprettet fra motoren til glidning fra hydraulikkobling prosess som foregår i torque converter. Med tillegg av en clutch, blir hydraulisk trykk påført og clutchen gjør en mekanisk kobling mellom transmisjon og motoren forbedre virkningsgraden til nesten 100%. Når torque converter clutch begynner å skli den genererer ekstra varme som kan føre til overføring skade og senker effektiviteten.
Quick Fix
p Det kan være en mulighet for at hele problemet er forårsaket av tett girkasse filter. Hvis filteret ikke har blitt endret på en stund det kunne begrense flyten; hindre en full clutch engasjement. Støtte bilen med bukker og anskaffe en stor renne pannen. Løsne alle av pan bolter og lirke ned på baksiden av kjelen for å tillate væsken å renne. Støtt pan for hånd og fjerne alle boltene. Senk pan så plant som mulig og hell den gjenværende væske i avløpet pannen. Rengjør kontaktflatene overflater og trekk filteret ut av overføringen. Fjern gummimaljen som fester filteret til overføring. Press den nye maljen på plass, etterfulgt av overføring filteret. Plasser den nye pakningen på pannen og løst installere boltene. Trekk til alle pan bolter til 10 fot-pounds, ikke stram dem eller pakningen vil lekke. Fjerne problemer med koder og drive å inspisere for forsvarlig drift.
Bad Problem
p Hvis en overføring og filterskift fungerte det er en av tre andre problemer , vil alle krever omfattende arbeid. Først momentomformer lock-up magnetventil kan være svak og ikke levere nok hydraulisk press for å opprettholde momentomformer lock-up. Torque converter clutch kan også bli slitt og slett ikke kan lage nok friksjon til å opprettholde full lås opp. Den siste mulige årsaken er en slitt eller restriktiv ventilhuset. Ventilhuset fungerer som den viktigste knutepunkt for hydraulisk kontroll og fungerer som direktør for TCC lock-up i tillegg. Utskifting av ventillegemet er nesten like enkel som filteret unntatt det finnes flere forskjellige lengde bolter og kontroller kuler som må plasseres på et bestemt sted. Hvis du velger å fjerne ventilhuset senk den ned nivå og ta et bilde av posisjonen til hver kontroll ball. Du kan sende ventil kroppen til en spesialist for ombygging og maskinering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68799.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer