Symptomer på vann i en forgasser

Vann i bilens forgasser kan føre til alvorlige problemer. Vann vil forhindre at drivstoff fra riktig forbrenning i motoren og kan føre til at bilen til å kjøre dårlig eller ikke kjøre i det hele tatt, avhengig av hvor mye vann som er til stede i forgasseren. Det er flere måter du kan ende opp med vann i forgasseren din, en av de mest vanlige ved et uhell bruker utvannet drivstoff fra en bensinstasjon som har vann i sine drivstofftanker. Du kan også få vann i forgasseren din ved å la panseret åpent i regn eller ved å kjøre om en oversvømt område. Hvis forgasseren har vann i det for lenge, vil det ruste, og du blir nødt til å erstatte det. Rough Tomgang, bogging og Bølgende

forgasseren jobb er å skape den ideelle drivstoff blanding for motoren din og levere bilen med riktig mengde drivstoff. Hvis forgasseren leverer bilen med utvannet drivstoff, eller bare har små dråper av vann blandet i tidvis, vil kjøretøyet bli å få en blanding som ikke brenne effektivt i motoren. Det vil føre til at motoren kjøres dårlig, knele ved akselerasjon eller surge som bilen vekselvis får god brensel og drivstoff med vann blandet i.
Skadet Float

float i forgasseren din kan bli skadet av vann i drivstoffet. Dette har en tendens til å skje oftere hvis du bor i et kaldt klima og vannet klarer å fryse inne i forgasseren og bulker eller skader den flyte. Du må fjerne forgasseren fra bilen for å sjekke flottøren, som kontrollerer hvor mye drivstoff inn i forgasseren og brukes av motoren på en gang. Sjekk flottøren for skade hvis kjøretøyet synes å være å få for mye drivstoff eller for lite.
Vil ikke starte eller kjøre
p Hvis det er en store mengder vann i forgasseren din motoren din ikke vil kjøre i det hele tatt. Motorer krever et brennbart stoff for å starte opp og skyte, siden vannet ikke er brennbart, for mye av det vil helt hindre at motoren opererer. En stor mengde vann kan komme inn i forgasseren hvis motoren er et uhell under vann, noe som kan skje hvis du kjører gjennom en alvorlig oversvømte området, forsøk på å krysse en bekk offroad eller komme i for dypt når du lanserer en båt eller kano i vannet . Dette kan også skje hvis bilens panser er opp når det begynner å regne.
Rust

Hvis forgasseren er rusting, kan du vedde på at det har vært utsatt for vann på enkelte punkt. Flere stykker inne i forgasseren kan ruste og forårsake forskjellige symptomer, sjekk for rust hvis du har noen form for problemer for forgasseren

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65850.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer