Chevy Tahoe ABS bremsen

The Chevy Tahoe har vært en god selger for General Motors i løpet av årene, og produsenten selv kom ut med en Tahoe Hybrid i 2009, som var en av de første full-size hybrider introdusert i markedet . Den Tahoe har hatt problemer med anti-lock bremsesystemer, med en tilbakekalling for ABS-bremser for modell år 1999 gjennom 2002, og 2005-modellen har hatt en tilbakekalling for brems problemer. Den største tilbakekalling på Chevy Tahoe ble rammet mer enn 1,5 millioner biler for et Varmemodulen problem som utgjør en brannfare. Brake Recall

Et par av de 2005 Chevy Tahoes ble tilbakekalt for en ABS brems problem. Problemet gjelder en manglende bremsepedalen push-rod låsepinnen. Denne pinnen var slapp noen av Tahoes under produksjon, og ifølge reparere Pal, ble bare 707 Tahoes berørt av denne tilbakekallingen. Den Tahoe eier må ta sin 2005 Tahoe i dealership og la forhandleren avgjøre om dette push-rod holderen mangler av sine kjøretøy. Hvis pinnen mangler, vil forhandleren erstatte låsepinnen uten kostnad for eieren. Uten denne låsepinnen vil Chevy Tahoe ABS bremsene ikke fungerer når den brukes.
ABS Brake Recall

Den største tilbakekallingen for Chevy Tahoe ABS problemet var for modellen år 1999-2002. Mer enn 800.000 General Motors lastebiler og SUVer, inkludert Chevy Tahoe, hadde utviklet korrosjon på ABS av kjøretøyene, slik at bremsene sensor til å slutte å jobbe. Ifølge General Motors eiker-mann på den tiden, Alan Adler, ble veismuss komme inn i plast dekselet på ABS-sensor, noe som gjorde at bremsene gjelde for tidlig ved lave hastigheter.
ABS Generelt vedlikehold

Den eneste andre klager om Chevy Tahoe ABS-bremser har vært generelt vedlikehold problemer: slitasje på bremseklosser og rotorer krever utskifting eller reparasjon, forskyvning av kalipperne forårsaker vibrasjon og svampete eller for mye spille i bremsepedalen. Alle disse problemene kan løses dersom Tahoe eieren utfører planlagt vedlikehold på bremsesystemet anbefalt av produsenten. Bremseklossene skal ha på grunn av friksjon opprettes når du søker på bremsepedalen, og bremseskiver skal ha på av samme grunn.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65539.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer