Hvordan sjekke for en Freon Leak

The air-condition-systemet på bilen din er et lukket system under høyt trykk. Over tid, kan det oppstå skader i systemet og skape en lekkasje. Ikke bare er denne lekkasjen skadelig for miljøet, men det kan også være kostbart for deg. Den sikreste måten å finne et kuldemedium lekkasje i bilens air-condition-systemet er å bruke et UV-dye system. Dette vil gjøre det lekkende område gløde under en svart lys, slik at for en enkel diagnose. Du trenger
Repair manual (Chilton eller Haynes)
UV-tonet R134a kjølemiddel kit
UV briller
Black light
Vis flere instruksjoner
en

Åpne bilens panser og finn lavtrykk air-conditioning linje. Denne linjen er tykkere av de to air-condition linjer og kan presist plassert ved hjelp repair manual.
2

Trace lavt press linjen til du kommer til metall-tjenesten port, en liten metall ventil , på linjen. Fjerne tjenesten port hatten ved å vri den mot klokken.
3

Koble UV-tonet R134a Kits fyll slangen til tjenesten port ved å trekke opp på plastringen på enden av slangen, trykke slangen på porten og slippe plastringen. Slå bilens motor på og kjøre air-condition-systemet på "High". Fyll air-condition-systemet ved å følge instruksjonene som følger med R134a kit --- det er vanligvis så enkelt som å trekke en utløser.
4

La bilen og klimaanlegget til å kjøre i fem til ti minutter, og slå av kjøretøyets motor av.
5

Sett UV briller på og søke i hele motorrommet etter spor av UV fargestoff bruker svart lys. Den U.V. fargestoff setter av en grønnaktig skjær når den svarte lyset treffer den. Eventuelle store mengder U.V. fargestoff eller de sotede R134a sprøyting fra linjen indikerer en lekkasje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67475.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer