Hvordan diagnostisere Stikker Bremsekalippere

Bremsekalippere kan holde i et par måter, kan The bremsekalippernes stempler feste, noe som kan føre til for tidlig slitasje av bremseklosser. Bøylen er lysbildet boltene (hvis montert) kan feste også. I motsetning til caliper stempler, ofte disse boltene kan rengjøres og smøres og gjenbrukes. Mens stempler på calipers brukes til å bli reparert, er det mer overkommelig nå å erstatte dem med re-produserte calipers. Du trenger:
Hjulkile
Lug mutter skiftenøkkel
Jack
Jack stå
Wrench sett eller skralle og socket sett
Medium brekkjern
Caliper henger
C -klemme eller caliper stempel verktøysett
Vis flere instruksjoner
en

starte bilen og legg den i gir eller kjøre på et flatt underlag. Slipper clutchen sakte for en standard girkasse, eller slippe bremsepedalen for en automatisk girkasse. Hvis bilen ruller sakte, bruke bremsen hardt. La bilen bevege seg sakte fremover igjen. Hvis det føles som det er svak eller ikke beveger seg i det hele tatt etter at bremsene har blitt brukt hardt, kan dette tyde stikker calipers.
2

Test kjøre bilen. Bruke bremsene i en lav trafikk område mens du holder rattet fast. Bruke bremsene et par ganger. Dette vil varme bremsene opp på hjulet med defekt caliper stempelet, som vil hjelpe i diagnosen.
3

Parker bilen på et flatt underlag. Plasser en hånd nær hvert dekk uten å berøre felgen. Hvis man rim har intense varmen som kommer fra den etter prøvekjøring, kan dette være hjulet med den defekte målepunktet.
4

Plasser en bremseklossen mot utsiden slitebanen på et dekk på motsatt aksel fra bremsekalippernes blir diagnostisert.
5

Løsne mutrene på bilen en full sving med lug mutter skiftenøkkel.
6

Hoist kvartalet av kjøretøyet med jack og støtte den på en jack stå.
7

Kontroller temperaturen på felgen og slepe nøtter før du forsøker å fullstendig fjerne lug nuts. Hvis det er nødvendig, gi tid for dem avkjøles før du fortsetter. Fjern hjulmutrene når du er klar, så ta av hjulet.
8

Kontroller temperaturen på bøylen med hånden før du prøver å røre den. Hvis det er nødvendig, gi tid til bøylen avkjøles før du fortsetter.
9

Fjern kalipperens bolter med en skiftenøkkel eller skralle og egnet stikkontakt. Alternativt kan du prøve å komprimere bøylen først ved hjelp av en C-klemme. Dette bør gjøres på foran calipers bare. Bakre caliper stemplene på mange modeller krever et tykkelsesmål stempel verktøysett.
P Hvis stempelet av den fremre bøylen komprimerer, da bøylen stempelet er god. Prøv å flytte bøylen frem og tilbake for hånd for å avgjøre om de lysbildene (eller skyve skruer) stikker. Hvis stempelet komprimert, men det er ingen bevegelse i bøylen, lysbilder eller skyve skruer må fjernes, rengjøres og smøres.
10

Lirk bøylen ut av integrert knoke med en lirke bar . Noen calipers har pads tilkoblet huset, mens andre vil forlate elektrodene bak på gaffelleddmidler. Henge bøylen til en suspensjon komponent for å unngå å la den henge fra sin hydraulikkslange.

For pads igjen på knokene, sjekk pads for bevegelse over integrert knoke, hvor backing plater av putene kontakt med knoke . Ofte kan pads bli tørr fra varme og eksponering og begynne å feste på knokene, som kan avgi en falsk symptom på en stikker målepunktet.
11

Komprimer stempelet for den bakre caliper, eller hvis den fremre bøylen stempelet kunne ikke bli komprimert som vist i trinn 8. For bak skru inn stemplene, bruk verktøyet kit å snu stempelet med klokken. Hvis stempelet blir svært vanskelige å eller ikke i det hele tatt, er stempelet fast og bøylen må skiftes.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67038.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer