Min 1964 Ford Galaxie Vil ikke gire ned til første Når stoppet

The 1964 Ford Galaxie ble gjort tilgjengelig med en valgfri heavy-duty tre-trinns automatisk girkasse. Overføringen består i hovedsak av et tannhjul tog og en torque converter. Som alle automatiske girkasser, brukte de Galaxie er overføring på trykksatt væske for å skifte gir. Fluidet press delvis avhenger av hastigheten på motoren. Hvis sendingen ikke klarer å gire ned til første gir, sjansene er gode for at motoren går på tomgang for fort eller dens vakuum linje eller ventilhuset er skadet. Heldigvis sjekker hver mulighet er en ganske grei prosess. Du trenger
skrutrekker
Jack
Jack står
Wrench
Vis flere instruksjoner
en

Senk motorens tomgangsturtall hvis motoren går på tomgang på mer enn 600 omdreininger per minutt som indikert av bilens turteller. En enkelt skrue er plassert på førersiden av forgasseren. Drei skruen mot klokken med en skrutrekker for å senke hastigheten.
2

Hev bilen med en jekk og senk den ned bukker.
3

Inspiser hele lengden av gummi vakuum linje som stikker fra vakuum modulator for sprekker eller skarpe bøyer. Modulatoren er plassert på baksiden av overføringen, og er rund i formen.
4

Fjern boltene som fester girkasse pan til bunnen av overføringen med en skiftenøkkel, så ta kjelen for å få tilgang ventilhuset.
5

Fjern boltene som fester ventilhuset til det indre av overføringen med en skiftenøkkel, senk deretter ventilhuset av overføringen. Ikke skrå ventilhuset.
6

Kontroller passasjene på toppen av ventillegemet og båndet på den side av ventillegemet for skade. Bytt ut ventilen kroppen hvis den eksisterende er skadet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65587.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer