Hvordan sjekke termostaten på en 1995 Pontiac grand am

Din 1995 Pontiac grand am termostat styrer bilens motortemperatur ved å åpne en ventil etter at kjølevæsken har nådd en bestemt temperatur. Dette lar varm kjølevæske strømme inn i radiatoren der den er avkjølt. Termostaten er skjult inne i huset sitt, og det kan være vanskelig for deg å vite om det gjør jobben sin. Likevel kan du sjekke termostaten av effekten det har på kjølesystemet uten å ta enheten ut av Hotel Am. Du trenger
Assistant hjelp
Vis flere instruksjoner
en

Åpne panseret på Hotel Am og finn kjølevæskebeholderen. Tanken er forbundet til én side av radiatoren med en tynn gummislange. Kontroller at kjølevæske nivået i tanken er på "Full Cold"-merket. Sørg også for motoren og radiator er kjølig å ta på. Ellers vente omtrent en time før du går videre til neste trinn.
2

Spør en assistent til å starte motoren og se på temperaturmåleren på dashbordet. La motoren gå på tomgang i ca 20 minutter.
3

Se kjølevæske i oppsamlingstanken. Etter 15 til 20 minutter, skal kjø-nivået i oppsamlingstanken slippe og den øvre radiator slangen skal bli varmere eller varm. Nålen på temperaturmåleren skal stige, men forblir under den røde linjen.
4

Spør assistent gi deg beskjed hvis nålen på temperaturmåleren er å komme for nær den røde linjen før den 15. eller 20 minutter av motor på tomgang. Hvis ja, og hvis kjølevæskenivået i tanken forblir den samme og den øvre radiator slangen forblir kjølig, er termostaten åpner ikke - be assistenten om å slå av motoren umiddelbart. Dersom kjølevæske nivået i tanken synker raskt etter at du starter motoren, tyder på at nålen på måleren en lav temperatur gjennom hele testen og den øvre radiator slangen aldri blir varm, er termostaten fast åpen.
5 < p> Slå av motoren og lukk panseret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66954.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer