Min K2500 vil ikke skifte ut av Second

GMC har publisert teknisk service bulletiner (TSBs) på sin K2500 lastebil og Suburban vedrørende overføring problemer oppleves av enkelte eiere. En TSB er en rapport sendt fra produsent til teknikere om vanlige problemer som oppstår med et kjøretøy. Noen av TSBs på K2500 rapport at lastebilene seg fast i andre gir, eller andre gears for ulike grunner. Gear Shift Cable

En del som kan føre til overføring på K2500 å holde fast i andre gir er girkasse kabel, som fester girkasse inne i lastebilen til overføring kobling. Kabelen kan løsne eller brekke og forårsake overføring til å bli sittende fast i den siste giret sammenhengen var i før kabelen blakk. Skade på kabelen kan skyldes korrosjon u-i kabelen, men kan som gjør den svakt og til slutt føre til at det for å strekke eller brekke. En TSB utgitt av GMC dekker den harde skiftende som utvikler før kabelbrudd.
Valve Body

ventilhuset på en automatisk girkasse kontrollerer strømmen av hydraulisk væske og fører fluidet til passende clutch-pakken, som tillater overføring til å skifte til det riktige utstyr. En annen TSB utstedt av GMC adresserer en ny ventil kropp som må være installert i K2500 når det oppstår problemer med den gamle ventilhuset. Når den gamle ventillegemet svikter, den blokkerer strømmen av fluid inn i clutchen pakningen. Girene blir sittende fast, og K2500 vil ikke være i stand til å skifte til et annet utstyr eller ut av den siste utstyret som brukes.
Momentomformer

momentomformer i en automatisk girkasse tar plassen til clutchen i en manuell girkasse. Den K2500 har lockup clutch som låser turbinen på plass da lastebilen når tredje eller fjerde gir, eller 45-50 miles per time. En bolt på lockup clutch kan føre til at K2500 å bli sittende fast i andre gir og ikke tillate turbinen å låse på plass før de nådde tredje gear. Ifølge TSB, må den nye bolten være installert på momentomformer for å løse dette problemet.
Linkage

En vanlig årsak til overføring på K2500, eller alle andre kjøretøy, for å bli sittende fast i andre gir er en svikt i overføring sammenhengen, som tillater overføring å skifte gir når strømmen toget når de riktige hastigheter. Koblingen kan jam, brekke eller løsne, slik at overføring til å holde seg i ett gir. GMC har ikke publisert et TSB for denne koblingen problem som i august 2011, men en TSB angår den harde skiftende som begynner å skje når skiftet kabelen blir skadet, noe som kan skape problemer med sammenhengen.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68338.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer