Audi TT Sludge Problem

Når oljen lyset kommer på mens du kjører en Audi TT eller noen annen kjøretøy, er det grunn til å trekke over og ringe et slep lastebil. Mangel på smøring av de bevegelige deler kan resultere i total motorhavari. Det er forskjellige grunner at oljen lyset kan kommer på. En av dem er at en akkumulering av slam har forårsaket den olje pumping-systemet til funksjonsfeil. Definisjon av Sludge

tjære-lignende stoff som kalles slam skapes når motoroljen varmes opp til ekstreme temperaturer og dens kjemiske struktur er endret. The olje bryter ned, oxidizes, og de additive komponenter av det bryte bort og stivne. Oljer som er laget fra mineraler er mer utsatt for å skape slam enn syntetiske oljer som har en høyere toleranse til varme. En av grunnene til at mennesket-laget oljer ble utviklede var å bekjempe slam og gi en motor lengre levetid.


Hvordan Sludge Påvirker en Engine

Sludge bygge-up påvirker en motor ved å clogging komponenter. Denne prosessen er også referert til som "coking." Hvilket som helst antall av de bevegelige deler kan opphøre å fungere når coking oppstår. Når det er tilstrekkelig slam i en motor til å forårsake skade, kan det hende den olje trykket minke, kan det hende den olje lampen bli tent, kan det hende at motoren ikke kjøre jevnt, eller det kan slutte å løpe helt. Moving motordeler kan ha til å bli erstattet og slammet kan ha å bli renset ut.



The Audi Recall

Audi tilbakekalt sine 1.8T motorer på grunn av slam problemer. En grunn coking kan forekomme er at den turbo-powered Motoren kan være for mektig for den lille mengden av olje at det holder. Over tid, er oljen så overarbeidet at det bryter ned.


Hvordan å Eliminer Sludge

The bruk av en større olje filter kan redusere den bygge-up av slam i kjøretøyets olje. Noen mekanikere anbefaler å vaske den slam bygge-up fra motoren, mens andre sier at som kan føre til mer skade til komponenter enn godt. Owner attentiveness er den samlede nøkkelen til å holde din Audi TT slam-free. The olje bør kontrolleres og endret oftere enn den produsenten anbefaler (ca hver 3000 miles for en olje endre). Syntetisk olje er også anbefalt av Repairpal.com og en eier kanskje vurdere å bytte av olje filter med en større en. Den beste myndighet fra hvem å be råd er en Certified Audi Technician.




.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66824.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer