Hvordan identifisere Corvette Master sylindere

Master sylindere er en viktig del av det hydrauliske systemet på en Corvette, spiller en nøkkelrolle i bremsesystemet og clutchen i en manuell girkasse . The master sylinder opprettholder trykket i det hydrauliske systemet, slik slave sylindere for å gjøre arbeidet med bremsing og ved bruk av kløtsjen . Identifisere riktig master sylinder er første skritt før du utfører eventuelle reparasjoner til det hydrauliske systemet . Instruksjoner
en

Under panseret på Corvette , finn bremsevæske reservoaret . Det er to reservoarer i din motorrommet hvilken butikk bremsevæske. Jo større en på førersiden er bremsevæskebeholderen .
2

Følg hydraulisk linje som kommer ut av bremsevæske reservoaret noen få inches før det går inn i en metallgjenstand. Dette objektet vil ha to hydrauliske ledninger som er koblet til den, og en del av det vil være sylindrisk formet . Dette er den Corvette brake master sylinder .
3

Finn clutch væske reservoaret . Dette er den andre reservoaret i Corvette -motoren bay som lagrer bremsevæske. Det er mye mindre og vil ikke bli funnet på en automatisk girkasse Corvette .
4

Se under clutch væske reservoaret . Festet til undersiden er en metallgjenstand , dette er den Corvette master sylinder

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64492.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer