1991 KIA Electric Fuel Pump feilsøking

The 1991 Kia elektrisk drivstoffpumpe får sin strøm fra hovedsikring blokken under panseret. Datamaskinen styrer bensinpumpe releet som også er i sikringsskapet relé sentrum under panseret. Når tenningsnøkkelen vris for å starte motoren, kjenner datamaskinen motorens turtall og sentral posisjon, aktiverer deretter den viktigste bensinpumpen stafett. Handlingen leverer strøm til den elektriske drivstoffpumpen ligger i drivstofftanken. Datamaskinen er involvert, slik at i tilfelle av en ulykke eller hvis motoren boder drivstoffpumpen slås av for å hindre brann. Du trenger
Voltmeter
¼-tommers skralle
Sett med ¼-tommers stikkontakter
Fastnøkkelsett
Liten lomme skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Åpne tanklokket døren og ta av bensinlokket. Har en medhjelper syklus nøkkelen av og på i fem-sekunders intervaller mens du lytter til drivstoffpumpen til å operere. Den aktiverer i to sekunder om gangen siden maskinen ikke se motoren snu. Hvis du ikke hører bensinpumpen kjører, er det sannsynligvis et problem med pumpen, relé, datamaskin eller ledningene til drivstoffpumpen.
2

Vri nøkkelen og åpne panseret. Finn drivstoff Schraeder ventilen på fuel rail over injektorer. Trykk inn Schraeder ventilen mens hjelperen sykluser tenningsnøkkelen. Hvis bensinpumpen fungerer, bør en sterk strøm av drivstoff avslutte Schraeder. Bare løfte skrutrekkeren og lukke Schraeder så snart som drivstoff er sett. Hvis det er trykk i drivstoffledninger problemet er andre steder. Hvis det var noe press videre til neste trinn.
3

Inspiser bensinpumpen sikringen i sikringsskapet relé boksen på førersiden fenderwell. Hvis sikringen er gått, bytt. Prøv å starte Kia. Hvis Kia fremdeles ikke starter, går du videre til neste trinn.
4

Trekk bensinpumpen stafett. Sjekk om makten ved terminalene i sikringen blokken med voltmeter. Det bør være en terminal med kraft med nøkkelen av. Hvis ingen makt er åpenbart et problem eksisterer mellom batteriet og stafetten. Hvis strømmen eksisterer, har hjelperen vri om nøkkelen på mens de andre terminalene er kontrollert. Det bør være strøm til en andre terminal. Hvis ingen effekt er åpenbar, er det et problem mellom datamaskinen og releet eller med selve datamaskinen. Hvis strømmen er tilstede drivstoffpumpen er defekt.
5

Bytt bensinpumpen dersom releet hadde makt i trinn 4. Test maskinen og kabling mellom datamaskinen og bensinpumpen dersom releet hadde ingen makt i trinn 4. Drivstoffpumpen er en enkel erstatning på en 1991 Kia i så mye som tanken ikke trenger å bli fjernet. Det er en dekkplate på den bakre bagasjerom under teppet. Bare løfte teppet, ta av dekselet og pumpen er åpenbar.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64756.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer