Slik installerer du et dekk på en felg

Selv om montering dekk på felger som er ganske enkel, hvis det gjøres feil, kan det gjøre bilen utrygt å kjøre. Ved å sette et dekk på en felg selv, vet hvor mye luft å sette i dekket og sørg for at den er balansert. Hvis du har noen bekymringer om å gjøre det selv, ta dekk og felg til en bilmekaniker. Du trenger
Tire jern
Manometer
Vis flere instruksjoner
en

Oil perlen av dekket. Enhver type av olje vil gjøre, men ikke mette vulsten med olje. På en plan flate, at de passer til dekket på felgen. Gjør dette ved å plassere dekket over felgen og trykk ned på dekket.
2

Bruk et dekk jern og rotere den rundt hjulet for å sikre at dekket er montert jevnt på felgen. For å gjøre dette, skyv dekk jern over kanten av hjulet og omtrent en halv tomme inn i dekket. Dekket jern vil være litt i rattet, og du må lirke den ut ved å dra og manøvrere dekk jern side til side mot deg. Dette tvinger vulsten på dekket over den kanten av hjulet. Når du har gjort dette helt rundt hjulet, har du festet dekket til felgen. Du er nødt til å holde hånden din på dekk, mens du arbeider med jernet, og skyv dekket på plass.
3

Ta dekk til et dekk butikk og be dem om å plassere dekk i spinn balanse. Dette vil sikre at det er balansert.
4

Pump opp dekket til lufttrykk standarder. Bruk en trykkmåler for å måle trykket i vekt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64874.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer