Hva er årsaken til rattet til Lock Up?

Å miste kontrollen over bilens styring er en skremmende opplevelse, en som kan føre til krasj med forferdelige konsekvenser. Hvis dette skjer med deg, så må du prøve å ta med bilen til en stopp på en gang og finne årsaken til rattet låse opp før du kjører bilen igjen. Det finnes en rekke grunner til at bilens styring har plutselig låste opp inkludert: Servostyring Pumpe

De fleste biler i dag har servostyring med en pumpe brukes til å hjelpe slå ratt med letthet. At pumpen inneholder ventiler samt trepunkt, kan enten av disse har fått fast grunn av veien rusk å bli kilt på innsiden av det. Har din bilmekaniker sjekke bilens hele fronten for å finne årsaken.
Key Mechanism

Ikke alle rattet problemet oppstår når du har overføring engasjert og er på vei nedover veien. Noen ganger sjåførene rapporterer at deres rattet forblir låst selv etter å sette nøkkelen i tenningen. Når det skjer, bilen trolig ikke kan startes enda mindre kjørt. Mer enn sannsynlig nøkkelen forsamlingen har utslitt og må byttes ut. Men før du tar kontakt bilmekaniker, prøv å flytte hjulene til venstre og til høyre som noen ganger rattstammen "fanger", et problem som kan løses hvis du riste hjulet.

Lock Pin

General Motors utstedt et par tilbakekallinger for C5 Chevrolet Corvette (1997-2004 modeller) på grunn av problemer med låst styring. I tillegg til å være låst når du starter, klaget eiere som i noen tilfeller sine biler kan bli drevet, men med ingen kontroll over styringen. Dette problem skyldes en låsepinne som ikke klarer å trekke seg helt, slik at kontakten mellom tappen og låseplaten. Besøk National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) nettsted (se Ressurser) for informasjon om minnes # 04006B og # 04006C eller ring din Chevrolet forhandler.
Konklusjon

Mens de tre årsakene som er nevnt her er blant de viktigste årsakene til at et ratt kan låse opp, kan det være andre grunner. Kontakt en bilmekaniker for å få hjelp, eller hvis du er hendig med reparasjoner, ta kontakt med en Haynes eller Chilton repair manual for veiledning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64873.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer