Frontdelen Alignment Symptomer

Front-enden innretting refererer til den geometriske plassering av alle hjulene på et kjøretøy i forhold til hverandre, kjøretøyets kropp, og veibanen. For å bære dekkene skikkelig og for å sikre korrekt håndtering av kjøretøyet, må alle fire hjul være parallelt med hverandre og vinkelrett på veibanen. Kjenne symptomer på feilaktig hjulet justering kan hjelpe deg å unngå unormal dekkslitasje og muligens farlige kjøreegenskaper. Uvanlig dekkslitasje

Når dekkene begynner iført fort eller ujevnt, er det et tegn på at det kan være et problem med front-end justering. Når dekkene blir ute av stilling i forhold til hverandre, at de ikke lenger rulle i samme retning som de andre dekkene på kjøretøyet. Dette øker rullemotstanden på dekkene og også resulterer i dekkene effektivt dra mot veibanen som de hver prøve å rulle i forskjellige retninger. Sluttresultatet er betydelig økt dekkslitasje og uvanlige slitasje mønstre. Hvis dekkslitasje plutselig øker eller dekkene slites kun på den ene siden, er det et tegn på at dekkene er ute av stilling.
Drifting Høyre eller Venstre

hjul som er ute av stilling er i kraft ikke lenger pekte i samme retning, og kan ikke lenger være på nivå med veibanen. Denne tilstanden gir bilen drivende til høyre eller venstre når du triller framover. Dette fører til at sjåføren å kompensere for å opprettholde en rett retning fremover.
Wandering

En ut-av-alignment tilstanden kan føre til at styringen blir altfor følsom og lett påvirket av ujevnheter i veibanen. Tilstanden overdriver rattbevegelser og effekten ujevnheter i veibanen har på retningsbestemt rotasjon av dekkene. Resultatet er et konstant behov for å korrigere styring og en tendens til at kjøretøyet til å vandre til venstre eller høyre når du reiser på ujevnt underlag.
Off Senter Steering Wheel

De fleste bil ratt er plassert slik at eikene eller ribber på rattet er jevnt plassert på hver side når forhjulene er påpekt i en rett retning. Dersom styring eller suspensjon komponenter har blitt alvorlig slitt eller skadet, kan dette føre til at rattet ikke lenger være sentrert i forhold til retningen forhjulene er påpekt i, og er et tegn på at hjulet innretting har blitt endret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66160.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer