Slik feilsøker en Oldsmobile Alero

The Oldsmobile Alero var en mellomstor sedan introdusert av Oldsmobile divisjon i General Motors i 1998. Bilen ble produsert frem til 2004. I løpet av denne tiden ble flere vanlige problemer med Alero tydelig. Noen av problemene sentrert rundt drivstoffsystemet mens andre problemer hadde å gjøre med styring og kjøretøy akselerasjon-relaterte komponenter. Hvis du har eid Alero i lengre tid, kan du bli opplever noen av disse problemene. Instruksjoner
en

Sjekk for eventuelle bensinlekkasje eller en reduksjon i drivstofføkonomi. Den Alero lider av en feil drivstoff trykkregulator. O-ringen i regulatoren er typisk enten mangler eller er skadet. Regulatorer er produsert av Delphi for Alero. Dette problemet er dekket under en produsentens tilbakekalling. Du kan ha dette problemet løst for gratis ved å ringe 877-411-8770.
2

Rev din Alero er gasspedalen. Sjekk for pedal følelse og "stick". Noen Aleros gjort etter 2002 har problemer med gasspedalen setter seg fast. På grunn av utformingen av pedalen arm, kan akseleratoren blir sittende fast på gasspedalen arm braketten. Dette problemet er dekket av en GM fabrikk tilbakekalling uavhengig av om du er den opprinnelige eieren av Alero din. Ta deg Alero til en GM forhandler for å få det fikset uten kostnad.
3

Sjekk rattet for tetthet og å sørge for at den er sikker på rattstammen. Trekk rattet frem og tilbake for å sørge for at hjulet er sikker. Sjekk også å sørge for at når du dreier på rattet, de beveger seg med rattet. Noen Oldsmobile Alero styring forsamlinger gjort i 1999 ble montert feil. Senteret beholde mutteren på rattet kanskje ikke har blitt skrudd ordentlig til. Hjulet kan plutselig komme løs (kommer av rattstammen) og forårsake tap av styring evne. Dette problemet er dekket av en fabrikk tilbakekalling. En GM forhandler vil løse dette problemet gratis under tilbakekallingen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64490.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer