Slik feilsøker en Mallory Unilite Distributør With No Spark

Når en Mallory Unilite distributør klarer å produsere en gnist til pluggene, vil bilen ikke kjøres. Den Mallory Unilite distributør bruker infrarødt lys linse og en sensor mellom hvilke et hjul med Tangs, kalt skodder, passerer. Det infrarøde lyset gjør en ferdig krets når sensoren plukker den opp. Når fordeleren roterer, lukker tangene passerer foran linsen blokkere det infrarøde signalet er kretsløpet åpnes og spolen er oppladet. Når lukkeren passerer, og signalet er gjenopprettet, er spolen avfyrt utøvelsen av sin spenning gjennom pluggen ledninger. Du trenger
Voltmeter
Phillips skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Finn spiral, som alltid vil være nær til distributøren, og se om det er en 12 - eller 6-volt coil. Alle biler trenger en spole, som fungerer som en kondensator for å bygge nok elektrisk energi til å fyre av tennplugger. Distributøren dirigerer rett og slett gnisten til riktig sylinder. Mange spoler er 6-volt og trenger en ballast resister installert i ledningen til spolen. Hvis en 6-volt spiral brukes uten resister det vil etter hvert bli overopphetet. Hvis det er en 6-volt coil, sjekk spolen siden av motstander for spenning med nøkkelen på. Plasser den svarte bakken voltmeter bly på en god jord på motoren og undersøke spolen siden av motstander. Det bør være målet spenning på 6 volt. Hvis ikke erstatte motstander.
2

Sjekk den positive siden av spolen for riktig spenning, det være seg 12 eller 6 volt. Reparere ledningene hvis spenningen ikke er riktig. Beveg røde proben til den negative terminalen av spolen. Spenningen skal være den samme. Hvis ikke erstatte spolen.
3

Fjern distributør cap og trekk av rotoren. Inspisere karbon sekundær knappen i midten av lokket for alvorlig slitasje eller uregelmessigheter. Sett på lokket hvis knappen mangler eller slitt.
4

Place den røde ledningen på minuspolen på batteriet. Plasser et kredittkort mellom infrarødt lys og sensoren. Spenningen må falle under 3 volt. Dette er avgjørende. Hvis spenningen ikke faller under 3 volt erstatte Unilite modulen. Hvis spenningen ikke stiger tilbake til 12 volt på spolen negative terminalen når kortet er fjernet, bytter ut modulen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67981.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer