1993 Ford Mustang Engine Feilsøking

Problemer med Ford Mustang motor kan bli diagnostisert med oppmerksomme kjøring, en ivrig luktesans og akutt hørsel. Du kan også legge den hette og utforske motoren, men diagnostisere en motor ved prøving og feiling kan være tidkrevende. En 1993 Ford Mustang har en self-testing diagnostisk system på plass, og bruker det vil spare deg for mye tid. Siden Mustang forut 1996 og standardisering av On-Board Diagnostics, må du gjøre kjøretøyet utføre en selvtest, som er lett å gjøre. Du trenger
Byglingstråd
Vis flere instruksjoner
en

Start motoren og la Mustang varm til normal driftstemperatur, så slå av motoren. Skifte til nøytral eller park, og deretter sette på parkeringsbremsen. Kontroller at klimaanlegg er slått av.
2

Åpne Mustang hette for å få tilgang til motorrommet. Du leter etter to ting. Den "Self Test Outlet" er en sekskantet, trapesformet hub med seks plasser. I nærheten finner du et enkelt uttak på pigtailed wire. Dette er "Self Test Input".
3

Finn jording sporet på seks-sided "Self Test Outlet." Se på den nederste raden og deretter starte fra høyre og teller tre hull over. Koble "Self Test Input" til "Self Test Outlet" med en jumper wire.
4

Sett nøkkelen inn i Mustang tenningen til "Tilbehør"-posisjon.
5

Tell koden slik den er videresendt til deg gjennom Mustang check engine lys. Ford feilkoder er enten to-eller tre-sifrede sekvenser. Det første nummeret vises gjennom lange blinker, og påfølgende tall vil være kortere blinker. For eksempel vil kode 22 har to lange blink, en kort pause og to korte blink. Det vil være en lengre pause for å vise i begynnelsen av en ny kode. Skriv alle kodene ned.
6

Slå opp Fords OBD-I-koder på nettet. Når du har funnet definisjonene for kodene du har spilt inn, vet du hvor i motoren til å starte en videre etterforskning.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66284.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer