Virkningene av en dårlig forgasserpakning

I en forgasser motor, er carb-til-manifold pakning trolig den nest største potensialet luftlekkasje ved siden av manifold pakning selv. Carb pakningen er ansvarlig for å gi den delikate grensen mellom hvor luften er og hvor det ikke skal være, en svikt her kan ødelegge motorens hele dagen. Det grunnleggende problemet

forgasseren fungerer ved hjelp av motor vakuum for å suge drivstoff gjennom forgasseren sin måling jetfly, og innføre det i det høyeste punktet i vakuum og luftstrøm å blande det i en presis mengde med luft. En lekker forgasserpakning vil ikke la drivstoff ut, men det lar luft siver inn rett der vakuum signal er viktigst.
Liten lekkasje

En meget svak Lekkasjen kan føre til litt av motor grovheten på tomgang, når gassen platene er lukket og vakuum er ment å være på sitt høyeste. Det er på tomgang hvor motoren er mest følsom for små endringer i luftstrømmen, fordi når gassen platene er nesten helt lukket. En veldig liten lekkasje kanskje ikke så merkbar som mer enn en mindre motor vibrasjon på tomgang og et millisekund nøling før akselerasjon.
Større lekkasje

En større lekkasje vil føre til merkbare motor vibrasjoner og sannsynlige feiltenning på tomgang, og alvorlig nøling under akselerasjon. En av vakuum lekkasje underskrift symptomer er at det synes å gå bort under full gass forhold, særlig ved høy rpm. En middels stor lekkasje vil ofte resultere i en "jakt" eller stigende-og-falle tomgang. Dette skjer når distributørens vakuum forhånd innser at det ikke blir vakuum signal det skal være og og trekker eller legger timing forhånd.
Alvorlig Leak

Du kan vanligvis dømme alvorlighetsgraden av et vakuum lekkasje av hvor høyt sin forstyrrelse når opp i turtallsregisteret. Jo mer du åpner gassen, jo mindre vakuum og mer luft motoren "forventer" å se, derfor, jo mindre effekt et vakuum lekkasje vil ha på resultatene. Men, det vil ekstra luft også har en stygg side-effekt i form av en tynn luft /brennstoffblandingen. Lean blandinger er bedre for drivstofføkonomi, til et punkt, men de kan også føre til at motoren til å kjøre mye varmere.
Diagnostisering og flere symptomer
p Hvis du har et vakuum-forhånd distributør og du opplever inaktiv jakt, den enkleste måten å teste for et vakuum lekkasje er å koble forhånd rør til forhandleren og plugge linjen. Hvis jakt stopper eller motoren stanser, har du fått et vakuum lekkasje. Vakuum lekkasjer vil også en tendens til å forårsake en "lean slå tilbake" gjennom eksos. Lene backfires skje når blandingen ikke vil opprettholde en flamme i sylinderen og i stedet brenner sitt drivstoff i eksosrøret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68683.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer