Hvordan feilsøker jeg sikkerhetssystemet på en Silverado?

Chevrolet Silverado spekter av pickup lastebiler kan omfatte en fabrikklevert sikkerhetssystem. Systemet består av en tyverisikring alarm kombinert med en startsperre. Alarmen betjenes med bilens fjernkontroll transmitter, og startsperre er automatisk, passivt bevæpnet når nøkkelen er fjernet fra tenningen. Problemer med de to elementene kan omfatte problemer med nøkler og sendere, og systemet fungerer ikke som forventet. Slike problemer kan rettes opp gjennom feilsøking. Instruksjoner
en

Bruk fjernkontrollen senderen for å betjene alarmsystemet dersom 10-sekunders pre-alarm blir aktivert når du åpner låst førerdøren med en nøkkel. The pre-alarm som forteller deg at du må plassere nøkkelen i tenningen og vri den til "Start"-posisjon. Den pre-alarm består av en kvitrende horn og blinkende lys.
2

Bytt batteriene i senderen hvis knappetrykk ikke aktiverer eller slå av alarmsystemet, eller hvis dørene don ' t låse og låse. Separer senderen ved å stikke en flat skrutrekker langs midtlinjen og kronglete. Sett inn et nytt batteri.
3

Pass på at du bruker riktig nøkkel, og slå av tenningen og prøv igjen dersom motoren ikke vil starte og sikkerhet lys kommer på instrumentpanelet. Startsperren fungerer ved å starte bilen bare med en nøkkel matchet til tenningen elektronisk. Hold bensin pass nøkler og andre elektroniske betalingstjenester nøkler bort fra Chevy nøkkelen for å unngå interferens. Prøv en annen tenningsnøkkelen, eller har en ny nøkkel programmert hvis du fortsetter å kjøre inn i problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67564.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer