1995 Ford Probe GT startproblemer

Starte problemer i 1995 Ford Probe kan være forårsaket av mange ulike saker. Kjernen symptomer inkluderer: spy, men ikke starter, ingen spy og hard start. Alle disse symptomer kan være forårsaket av flere problemer, og noen av symptomene har en felles årsak. Spy men ingen oppstart

Når 1995 Ford Probe skrur over, men ikke starter, er det flere komponenter som kan forårsake dette problemet. En Hovedproblemet er at motoren blir lite eller ingen drivstoff. Denne mangelen på drivstoff kan være forårsaket av en defekt drivstoffpumpe, dårlig bensinpumpe relé, blåst bensinpumpe sikring, tett dieselfilter eller enda en ødelagt drivstoff linje. Feil gnist kan forårsake dette også. Andre spørsmål å vurdere inkludere en sviktende tennspolen, sprukket eller slitt tennplugg ledninger, en sprukket distributør cap eller en sviktende ECU.
Ingen spy eller Svake spy
p Hvis motoren går ikke rundt når du vrir om nøkkelen, har du mest sannsynlig har et batteri med ikke nok ampere til å skru over motoren, en sviktende dynamo eller en overdreven spenning uavgjort, med nøkkelen av, er også vanlige årsaker til svakt batteri i proben. Det er andre årsaker til dette problemet også, inkludert løse ledninger, en sviktende startmotoren eller en defekt tenningslåsen.
Hard Starter

Ford Probe kan starte lett på anledningen, men vil noen ganger ta gjentatte forsøk på å få motoren til å snu. Dette er vanligvis forårsaket av lavt press på grunn av en sviktende bensinpumpe, tett dieselfilter eller en lekker drivstoff injektor. Dette kan også være forårsaket av et vakuum lekkasje da dette kan føre til at tenningen timing å være avansert, noe som fører til hard start. Et annet problem kan være med gnisten, forårsaket av en sviktende tenningsledning en sprukket distributør eller en utslitt tenning rotor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65284.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer