Hvordan endre en termostat i en 1999 Ford Expedition

En av de første moderne SUVer, 1999 Ford Expedition, har vært på veien for en god stund nå. Men betyr det ikke at din Expedition må bukke under for alder. Regelmessige motor sjekker vil bidra til å forlenge levetiden på din Ford. Dette er spesielt sant for kjølevæske system. En dårlig termostat kan bety den visse død for motoren din. Erstatte en del som koster noen få dollar er alltid bedre enn å erstatte en sprukket motorblokk. Du trenger
1999 Ford Expedition termostat
RTV pakning maker
Wrench
skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

Fjern radiator slangen fra termostaten dekselet ved å fjerne bandet klemmen med en skrutrekker. Skyv bandet klemmen mot radiatoren og dra slangen ut av dekselet til termostaten.
2

Fjern skruene som holder dekselet til termostaten på inntak manifold av Expedition. Trekk termostat deksel av inntak manifold. Både bolter og dekselet til termostaten skal brukes på ny, slik at de ikke skal kastes.
3

Trekk termostaten ut av inntak manifold og fjerne den gamle pakningen fra overflaten av inntak manifold. Begge kan fjernes ved å bruke fingrene og begge kan bli kastet bort. De vil ikke bli brukt igjen.
4

Plasser en perle av RTV pakning maker på undersiden av dekselet til termostaten. Se instruksjonene på pakken for tørketiden. Tørketiden vil variere med hver RTV produsenten.
5

Plasser den nye termostaten inn i inntaket manifold av Expedition og skru termostaten dekselet tilbake på plass.
6

Fest radiatoren slangen ved å feste bandet klemmen på plass. Kontroller at klemmen er stramt eller det vil være en mulighet for radiator lekkasjer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64904.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer