Hvordan Reset en sjekk motoren lys på en 1998 Toyota Tacoma

The check-engine lys på en 1998 Toyota Tacoma er laget for å belyse på instrumentpanelet for å informere føreren om at en svikt i en motor styring kontroll-enhet (datamaskiner og sensorer ) har oppstått. Når datamaskinen registrerer en uregelmessig signal fra en av sine motorstyring kontroller, setter det en kode for å beskrive problemet og snur check-engine lys på. En sjekk-engine lys som tennes og slukkes av seg selv indikerer at en av sensorene (for eksempel en oksygen sensor) er sensing et tilbakevendende problem. Du trenger
kode skanner
Vis flere instruksjoner
en

Plug skanneren elektriske støpselet i OBD (on-board diagnose) porten under dashbordet på venstre side av rattstammen. Legg merke til at kontakten på skanneren ikke er rund, men har en konisk form med færre terminaler inne på den smale enden enn på bredere enden. Sørg for at støpselet er riktig orientert slik at den vil passe greit inn i porten uten å tvinge.
2

Vri tenningsnøkkelen til "On" posisjon (ikke starte Tacoma) og trykk "Les"-knappen på skanneren. Skanneren begynner å avhøre datamaskinen og vise kodene at datamaskinen har forpliktet seg til minnet. Noter disse kodene, og slå tenningen.
3

Kryssreferanse de viste koder med kodebrevet Skanneren leveres med. Når tydet, vil den berørte komponenten være oppført sammen med en kort beskrivelse av problemet som forårsaket datamaskinen for å sette inn koden.
4

Korriger problemet før du prøver å slå på check-engine lyset. Lyset slår seg ikke av med mindre problemet er løst.
5

Vri tenningsnøkkelen på og trykk på knappen merket "Slett." The check-engine lyset vil bli slått av inntil neste problemet oppstår.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64812.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer