Ford Contour Diagnostic Trouble kode 1131

Ford Contour, som alle biler produsert siden 1996, benyttet diagnostikk, Series II protokollen. I OBD-II koding system, indikerer en "1" i første omgang en Ford-spesifikk kode, mens en "0" ville ha indikert en generell utslipp kode. Kode P1131 indikerer en "lean" eller "drivstoff-mangel" tilstand på bank nummer én. Med de fire-sylindret motor, er en bank den eneste banken, på den V-6, i en bank på passasjer-siden av motoren. En mager tilstand kan indikere en rekke enkelt feil, eller det kan være et symptom på en annen feil. Du trenger
grunnleggende håndverktøy
Fuel trykkmåler
Brake renere eller eter start væske
Vis flere instruksjoner
en

Ta en titt på andre koder som kan følge med P1131. Ofte er en mager eller rik tilstand resultatet av noen form for svikt i utslippene sensor system. Dette gjelder særlig hvis du har opplevd noen form for sensor svikt videre oppstrøms, en svikt i noen av luft eller drivstoff-press overvåking sensorer vil føre til en mager tilstand, som datamaskinens tilbakemeldinger kretser vil gjenkjenne og utløse en kode som svar.
2

Sjekk for vakuum lekkasjer og lekkasjer i luften system mellom luftfilterboksen og motoren. Enhver form for luft inntrenging etter airbox vil "forfalske" luften lesing, innføre mer enn datamaskinen mener er til stede. Spray rundt vakuum inventar og luft slanger av med kort - ett eller to andre - utbrudd av brems renere eller eter startgass for å sjekke for vakuum lekkasjer. Hvis motoren rpm stiger etter du spray en passende, da har du funnet din luft eller vakuum lekkasje
3

Kontroller at ledningene kontakten på masse luftstrøm sensor -. Ligger nær airbox - er koblet tett og at terminalene er fri for korrosjon. Hvis de er, koble fra MAF sensor sele og ta bilen for en tur rundt kvartalet. Hvis det går bedre enn før, og de magre koden går bort, er det MAF sensor enten dårlig eller skitne. Fjern MAF sensor, spray sensor element på slutten med en dedikert MAF sensor renere, installere og koble selen. Hvis problemet vedvarer, bør MAF sensor byttes.
4

Se etter Schrader ventil på toppen av drivstoff linjen fôring skinnen som kobles til dine injektorer. Den Schrader ventil vil tillate deg å teste drivstofftrykket med bilen kjører. Koble en diagnostisk drivstoff trykkmåler til Schrader ventil, du bør ha ca 45 psi press på tomgang. Raskt åpne gassen til rev motoren opp. Trykket skal holde seg noenlunde stabil. Hvis trykket synker, kan det hende du har en dårlig drivstoffpumpe, drivstoffilter eller trykkregulator.
5

Koble vakuum linje fra trykkregulatoren, som ligger på enden av fuel rail, og koble linje med en skrue eller spiker. Rus motoren igjen, forsiktig. Hvis den gjør nesten akkurat det samme, så har du sannsynligvis fått et dårlig trykk regulator. Hvis drivstoff trykket faller av veldig fort, så du kan ha en dårlig pumpe eller tett filter. Hvis drivstoff trykket forblir stabil under alle forhold, kan det hende du har en dårlig eller tett drivstoff injektor.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68731.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer