Hva er årsakene til en Transmission Shifting Hard?

Årsakene til girene skiftende hardt i en overføring kan avhenge av hvilken type smitte, samt om overføringen er en automatisk eller manuell. Noen skiftende problemer er felles for både manuell og automatisk girkasse. Bestemme den eksakte årsaken er ikke for nybegynnere mekaniker. Transmission Mounts

Transmisjonen er montert til rammen av bilen med bolter og braketter. Når disse bolter begynner å løsne, blir overføring vanskelig å skifte. Monteringsbrakettene kan også knuse eller sprekke, forårsaker overføring til å bli vanskelig å skifte. Dette er et vanlig problem blant både automatiske og manuelle girkasser.
Gear Shift Cable

tannhjul i en manuell girkasse er forskjøvet med en kabel som går fra girspaken og kobling. Denne girspaken kabel kan strekke seg, bryte bort fra sine kleshengere eller trenger å justere, slik at overføring til å bli vanskelig å skifte. Den automatiske girkassen kan også ha en kabel, men datamaskinen på bil styrer skiftende som bilen akselereres eller bremses.
Gear Lash

Gear snert oppstår når interne Gears of overføringen har for mye lek. Den giring blir hard og rykk når utstyret engasjerer seg. Innvendig tannhjul skade er en stor overføring problem og fører til overføring til å bli erstattet eller ombygd. Senderanordningen band kan også føre utstyr lash inne i transmisjonen. Båndene holder de andre girene på plass som ett gir er valgt.
Transmission Linkage

overføring sammenhengen er den eksterne komponenten som faktisk snur tannhjul inne i overføringen gang de er valgt. Leddforbindelsen setter på den side av transmisjon og er en bærbar komponent. Når båndet slites, vil operatøren finne mye spilletid i giret og skiftende blir tøffe når det ønskede giret er valgt. Overføringen sammenhengen krever også justere ved behov.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67150.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer