Hvor å Test en DPFE Sensor på en Taurus

Differensialtrykket tilbakemeldinger elektronisk sensor på en Taurus ligger mot baksiden av motoren, i nærheten av brannmuren. Denne ventil er en viktig del av motoren styringssystem, så vel som den utslipp system. Dens formål er å injisere brent avgasser inn i forbrenningskammeret når motoren er over tomgang eller i cruise. Det hjelper å kjøle ned forbrenningen kostnad, hindrer at motoren pinge ved akselerasjon, men også kutter smog utslipp på grunn av den avanserte tenning timing gjort mulig av denne sensoren. Når DPFE ventilen svikter, vil motoren ledelse maskinen satt en kode og belyse "Check Engine" light. Du trenger
Common skrutrekker
Voltmeter
3-fots lengde på ¼-tommers sugeslangen
Plukk
Vis flere instruksjoner
1

Finn DPFE sensor i motorrommet på en brakett festet til motoren, nær brannmur. Skyv de to nederste 3/8-inch slanger av bunnen av sensoren. Ser i slangene for et hvitt pulver utseende stoff plugge slangen. Bruk hakke og åpne slangene ved å bryte opp den hvite pulveraktig substans og riste det ut av slangen.
2

Probe toppen ledningen i tre-leder kontakten på sensoren, ved hjelp av voltmeter. Koble voltmeter svarte kabelen til noe godt bakkekontakt. Plugg ¼-tommers vakuum linje inn i utenfor porten på undersiden av sensoren. Vrir om tenningsnøkkelen på. Sondere den første ledningen med den røde ledningen fra voltmeter mens søknad sug i slangen. Det spenningsområde på sensoren er 0 til 5 volt. Spenningen skal stige når suging er til stede på vakuum linje og det bør slippe av når ingen suging er brukt. Hvis sensoren ikke klarer å stige eller pinner, må den skiftes.
3

Sjekk motsatt port. Det vil vise litt mindre spenning, men så lenge det registrerer opp og ned på skalaen, passerer den testen. Koble slangene tilbake i bunnen av sensoren.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68248.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer