Hvordan sjekke motoren koden P0336

En motor code of P0336 indikerer en veivaksel sensor ytelse problem. Det krever en kode skanner for å hente kodene fra datamaskinen. Når en uregelmessig signal eller tap av signal fra en sensor inntreffer, registrerer datamaskinen feilen i hukommelsen i form av en fem-sifret kode. Den vil starte med en bokstav etterfulgt av fire tall. Koden skanneren viser alle feilkoder lagret, som kan kryss-referert med skanneren medfølgende kodebrevet. Dette vil gi en beskrivelse av koden. En oscilloskop typen scanner er nødvendig å teste for misligheter eller dårlig ytelse på de fleste sensorer. Det er vanskelig å kontrollere sensorer for noe, men en stor svikt med et voltmeter på grunn av deres raske arbeidssyklus. Du trenger
kode skanner og tilhørende kode ark
oscilloskop som Vantage eller Tech 11
Vis flere instruksjoner
en

Plug koden scanner inn i OBD port under dashbordet til venstre for rattstammen. Vri tenningsnøkkelen til på-posisjon, men ikke starte bilen. Lagre koden eller koder vises av koden skanneren. Krysshenvis koden med koden arket for å finne ut nøyaktig hva som var galt med signalet. Det kan være flere forskjellige problemer med en sensor.
2

Koble motoren skanneren i henhold til instruksjonene det gir av det spesifikke problemet. I dette spesielle tilfellet, er du sjekke veivaksel sensor siden koden betegner en forestilling problem.
3

Sjekk sveiv sensorer for et klart signal uten dropouts eller glitches. Vantage viser to separate sveiv sensorer - en en hall-effekt (fast elektromagnet som sanser metall sporene i sveiv skivene) som gir en DC signal som ligger bak Veivakselremskive, er den andre en rund sylindrisk signal generator produserer AC spenning ligger i den siden av blokken under eksosmanifolden og like over bunnpannen på brannmuren side.
4

Les instruksjonene på skanneren for sensoren blir testet. Den første dialog er en beskrivelse av operasjonen. Det neste elementet er beliggenheten, etterfulgt av den beste testen plassering. I dette tilfellet står det at det er lettere å teste på tenningen kontroll modul kontakt. Det neste elementet er koblingen, plassering, farge og misjon over alle ledninger og spenninger på wire. Det siste elementet er de ulike testene. For dette er det oscilloskop anvendes. Et bilde vises av et godt signal for sammenligningens skyld. Starte bilen og se på skjermen for noe uregelmessig. Sjekk alle toppene for ensartethet: Deres topper og varigheter bør være den samme som den illustrerte bildet. En dialog er også forsynt med alle de parametre som er nødvendige for et rent signal. Enhver differensiering eller uregelmessigheter er grunn til å skifte ut sensoren. Hvis en datamaskin mottar en uregelmessig signal, vil den låse seg videre til den siste forståelig signal og vil ikke endres før sensoren er byttet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66587.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer