Hvordan kan jeg sjekke og feilsøker en Tåkelys foran på en 2001 Monte Carlo?

The bakvinduet defogger på en 2001 Monte Carlo har tre komponenter i systemet. Sikringen på innsiden sikringsblokken leverer strøm til defogger bryteren, som har en innebygd timer, og til slutt til defogger. Den defogger er mye som et trykt kretskort ved at den bruker en høy motstand, fleksibelt ledende materiale for å generere varme. Størstedelen av tiden, forårsaker en ripe eller rift i defogger en åpen krets. Du trenger
Voltmeter
Common skrutrekker
Vis flere instruksjoner
en

finne og sjekke sikringen for bakvinduet defogger. Det er plassert i sikringsskapet blokken under dashbordet til venstre for rattstammen. Bytt ut sikringen som er nødvendig og prøv igjen defogger.
2

Lirk defogger slå ut av instrumentpanelet ved hjelp av skrutrekkeren. Drei bryteren så baksiden av bryteren kan nås.
3

Kontroller den elektriske pluggen på baksiden av bryteren med voltmeter. Koble voltmeter svarte føre til god jord. Vrir om tenningsnøkkelen på og bruke måleren sin røde kabelen til sondere baksiden av kontakten. En terminal bør ha strøm så lenge nøkkelen er på. Sjekk motsatt terminalen ved å sette sonden inn på baksiden av kontakten. Slå på bryteren på og observere displayet på voltmeter. Det bør være batterispenningen til stede. Hvis ingen er til stede, er bryteren dårlig. Vri nøkkelen av.
4

Sjekk defogger for kontinuitet ved å plassere voltmeter i ohm modus. Ta både de røde og svarte prober og berør defogger i nedre hjørne hvor ledningene er festet. Plasser en sonde på hver wire tilkobling. Den ohmmeter skal nå indikere en viss motstand, noe som betyr spenningen passerer gjennom defogger. Hvis displayet viser uendelig motstand eller ingen kontinuitet, har defogger en åpen krets. Den defogger ser ut til å være bare en rekke linjer med tape på vinduet som en labyrint. En ledning går inn, og den andre er utgangen. Strømmen går rett og slett labyrinten gjennom den røde tråd og utganger ut den sorte ledningen. Pakkene selges på auto-deler butikker for å reparere brudd i defogger. Den består av et stykke metallisk tape brukes til span gapet der defogger er revet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65267.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer