Hvordan vet jeg om en toppakning lekker

Green eller brunaktig kjølevæske lekker fra slanger eller andre motorkomponenter på bakken kan være det første tegn på en toppakning lekkasje . Men når kjølevæsken er utett internt , kan det være vanskeligere å bestemme og kan være tegn på en blåst toppakning . Hvis kjøretøyet viser andre symptomer , som for eksempel overoppheting og redusert kjølevæske nivå , er det en radiator cap test , eller det som oftest referert til som en champagne test , kan du utføre . Den champagne test kan avgjøre om toppakning lekker eller blåst . Instruksjoner
en

Slå bilens motoren og la den avkjøle over natten. Åpne panseret og støtte den opp med panseret støtte stang i motorrommet .
2

Finn radiatorlokket mot fronten av motorrommet . Det er vanligvis en advarsel trykt på den som: " Må ikke åpnes hvis varm. " Vri lokket mot klokken for å åpne den og sett den til side .
3

Start kjøretøyet når lokket er av. Du vil se bobler i kjølevæske , når du kikke inn i radiatoren filler halsen , hvis bilen har en lekk eller blåst toppakning . Hvis testen er positiv for en lekk toppakning , bør du ta bilen i å bli jobbet på av en kvalifisert mekaniker .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66785.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer