Hvordan vite når din viftereim må byttes

Vifte belter , også kjent som stasjon eller serpentin belter, koble ulike aspekter av bilens motor og hjelpe strømkomponenter som vannpumpen , klimaanlegg og servostyring . Skadede belter er en fare for kjøretøy og fører . Utseende

Store, dype sprekker i beltet overflate er tegn den delen må skiftes ut . Mindre sprekker garanterer ikke umiddelbar erstatning, men signalisere en erstatning vil være nødvendig i nær fremtid .
Støy

Vifte belter i behov for utskifting produsere en angiveri eller pipende lyd når bilen er i bruk . Jo høyere og mer vedvarende støy , jo mer viktig er det å bytte beltet .
Fit

Altfor strukket vifte belter må skiftes ut. Test om beltet er for løst ved å skyve forsiktig på den når motoren er slått av og avkjølt . Hvis beltet er slakk eller ikke spretter tilbake på plass raskt og godt , bør den byttes ut .
Periodisk vedlikehold

Belter uten synlige problemer fortsatt kunne være i behov for utskifting. Sjekk bilens manual for en erstatning tidsplan, og følge den for å unngå plutselige viftereim problemer.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66095.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer