1989 Integra Fuel Pump feilsøking

Acura Integra var en liten, sporty bil som ble først og fremst solgt som en kombikupé. Den ble produsert fra 1986 til 2001 og kom også i en firedørs konfigurasjon. Integra linjen var utstyrt med en elektronisk bensinpumpe som satt inne i gasstanken med toppen stikker ut. Drivstoffpumpen kobler gasstanken til drivstoff linjer og trekker drivstoff fra tanken inn i motoren. Pumpen mislykkes fra tid til annen, og kanskje må til slutt byttes ut. Før du tar deg tid til å fjerne pumpen, er det viktig å feilsøke og se om det er andre grunner til at Integra opplever drivstoff problemer. Du trenger
Tenger
Fuel trykkmåler
Tenningsnøkkel
Vis flere instruksjoner
en

Test drivstofftrykket av Acura. Finn Schrader ventil inne i motoren. Det ser ut akkurat som den luftventilen du kobler til når du blåser dekk i din bil eller sykkel. Skru på et drivstoff trykkmåler til Schrader ventil, snu bilen på og lese måleren for å se om drivstoff trykket er for lavt. 1989 Integra bør ha mellom 36 og 41 pounds per kvadratcentimeter av drivstoff press.
2

Inspiser drivstoff trykkregulator av Integra hvis du har lavt drivstoff press. Mange tror at bensinpumpen forårsaker lavt drivstoff press når regulatoren kan være problemet i stedet. Brenselet trykkregulatoren er koblet til en sort brensel linje nær toppen av motorblokken. Klem forsiktig på svart drivstoff linjen ved siden av regulator med noen tang mens motoren er i gang. Se på drivstoff trykkmåler og se om drivstoff trykket stiger når du klemmer på drivstoff linje. Hvis drivstoffet trykket stiger deretter regulatoren bør være fast, ikke bensinpumpen.
3

Se om det er noen symptomer på en drivstoffpumpe fiasko. De to viktigste symptomene er bilen nekter å starte og Acura unnlater å akselerere når gasspedalen trykkes ned.
4

Lytt å se om bensinpumpen begynner presser drivstoff inn drivstoffslanger før Acura starter. Vri tenningsnøkkelen én innstilling til høyre. Dette vil skru på bilens batteri, men ikke motoren. Bensinpumpen vil engasjere seg med nøkkelen i denne posisjonen. Du bør lytte for pumpen i rolige omgivelser ellers kan det være vanskelig å gjennomføre denne spesielle feilsøking test. Du kan finne det lettere å høre pumpen hvis du har noen andre vri om nøkkelen inne i bilen mens du står ved drivstofftanken og lytte til det å slå seg på.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67070.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer