Slik feilsøker en Pontiac Tri-Power

The Pontiac Tri-Power var en høy ytelse forgasser produsert mellom 1957 og 1966. Selv om det ikke lenger produseres av General Motors, fortsetter Tri-Power med ettermarkedet produsenter på grunn av konstant etterspørsel fra street rod byggere. Tri-Power leverer klassisk forgasser motor støy, samtidig som de har et mindre fotavtrykk enn en fire-barrel forgasseren. Det finnes imidlertid en rekke problemer som kan beskjære opp med Tri-Power karbohydrater på grunn av mangelfullt vedlikehold og bruk av feil reservedeler. Instruksjoner
en

Åpne panseret på bilen og rekvisitt åpen med hette prop. Inspiser Pontiac Tri-Power for noen tegn til rust eller korrosjon. Kontroller at Tri-Power er godt boltet på toppen av motoren, i dalen mellom topplokk. Hvis boltene er skadet, må de skiftes ut før bilen er kjørt. Merk at Tri-Powers kan settes på nesten alle forgasser-ready motoren, ikke bare Pontiac eller GM motorer.
2

Sjekk at drivstoff linjene på siden av Tri-Power er utstyrt stramt og er fri for lekkasjer. Pass også på drivstoffslanger er metall. Hvis linjene er erstattet med gummislanger, så er det en fare for brann. De gummislanger ikke plass godt i krom drivstoff blokker og lekkasjer er bare et spørsmål om tid. Erstatte eventuelle drivstoffslanger av gummi med Tri-Power kompatible metall linjer umiddelbart.
3

Sjekk at carb fat på hver ende av Tri-Power er stengt når motoren går på tomgang. Tri-Power kjører bare på midten fat på tomgang eller kjører adstadig. Bare under full akselerasjon åpne utenbords carb fat trenger å fullt gjennomløp. Hvis påhengsmotoren fat er åpne under tomgang, kan dette føre til for mye luft og for lite drivstoff i forbrenningskammeret.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/67857.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer