Hvordan sjekke for dårlig Struts

De struts på forsiden av bilen er en del av et sikringsanlegg for front- end suspensjon komponenter . Diagnostisering dårlige struts kan presentere frustrasjon fordi det som kan synes å være en dårlig spankulere kan være et problem med styresystemet og vice versa . Det er imidlertid noen raske feilsøking skritt du kan ta for å diagnostisere en dårlig strut . Instruksjoner
en

Trykk ned hardt på støtfangeren foran og så la gå . Hvis bilen spretter opp og ned , mer enn to ganger det er mulig at streverne er defekte. Dette kalles " sprette test. "
2

Trykk på gasspedalen fra en død stoppe . Har heve front-end opp for mye og gjør påkjørsel knebøy ned til bakken overdrevet. Dette er en indikator på at gassen lekket ut av sjokkene og de ​​er defekte. Dette er referert til som " squat test. "
3

Drive bilen og lytte etter eventuelle uvanlige lyder som kommer fra fronten når du treffer humper . For eksempel kan en pounding støy etterfulgt av et støt til rattet indikerer struts bunnet ut når du treffer et brak. Dette indikerer også struts lekket ut gassen lagret inne .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66380.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer