Symptomer på en dårlig Oxygen Sensor i en Passat

The oksygen sensor i en Volkswagen Passat oppdager oksygennivå i eksosen. Den bruker denne informasjonen til å endre brensel-til-luft-blandingen for å opprettholde effektiv forbrenning i motoren. Avhengig av hva år en spesifikk Passat ble bygget, vil det ha en eller flere oksygen sensorer. De bygget før 1996 har bare én, men de senere modellene har flere sensorer. Det er flere symptomer som kan tyde på en defekt oksygen sensor. Lamper

Noen biler har en bestemt varsellampe for oksygen sensor, men på en Volkswagen Passat gjeldende varsellys er enten "check engine" eller "servicebil snart" lys. Det er andre problemer som kan forårsake disse lysene til å lyse, men oksygen sensor er høyt på listen, spesielt hvis andre symptomer er til stede.
Resultatutvikling

Redusert ytelse kan være en av de første symptomene oppdages når oksygen sensor er defekt. En Volkswagen Passat kan bli svak eller nøler fra en dårlig oksygen sensor. Det vil oppholdes eller være vanskelig å starte, eller symptomet kan være så diskret som en litt mindre akselerasjon enn normalt. Tap av ytelse, men er en sannsynlig symptom på en defekt oksygen sensor.
Andre tegn

En reduksjon i drivstofforbruket kan også indikere et problem med ett eller flere av oksygen sensorer på en Volkswagen Passat. Sviktende et utslipp test er en annen mulig symptom. Luktende "råtne egg" i eksosen kan være forårsaket av en dårlig oksygen sensor, også. Lukten av uforbrent bensin kan også indikere en oksygen sensor svikt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65429.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer