Hydraulikkslange Trøtthet og Failure

Hver system som bruker flytende press for å overføre kraft mellom to punkter er en hydraulisk system. Arterier og vener av hydrauliske systemer er de slanger som transporterer det hydrauliske fluidet passerer. Disse spesialkonstruerte slangene er utsatt for høye trykk, ekstreme temperaturer og tung bruk. Disse forholdene og andre føre til trøtthet og fiasko i hydraulikkslanger. Metal Fatigue

En hydraulikkslange er laget av ståltråd-forsterket gummi. Mens denne forsterkning utgjør en vesentlig andel av slangen styrke, er metalltretthet i denne trådarmering en av årsakene til hydraulikkslange svikt. Hydrauliske slanger koblet til en robotarm, for eksempel, flex, bøye og strekke på samme måte musklene i din egen arm trekk, strekk, bøy og flex som armen beveger seg. Denne repetitive flexing har samme effekt på hydraulikkslanger at gjentatte flexing har på armen: tretthet. Mens armen vokser seg sterkere, men fører til bøying og bøye slutt sammenbruddet av integriteten av ledningen forsterke hydraulikkslange. Slangen, i sin tur, mister sin integritet og mislykkes.
Chafing

Hydraulikkslanger møte en annen form for slitasje. I motsetning til musklene i armen din, kan hydraulikkslanger gni mot rammen på maskinen komponent de beveger seg. Å motstå denne formen for slitasje, kalt gnagsår, kan slangene være innkapslet i en spiral polyetylen wrap som både absorberer slitasje og fungerer som en slitasjeindikator - wrap farge kraftig kontrast til fargen på slangen slik at slitte områder skiller seg ut i en uformell befaring. Et annet forebyggende tiltak faller til designeren av det hydrauliske systemet: Designeren må overvinne utfordringen med ruting de hydrauliske linjene slik at de ikke forstyrrer, eller gni mot maskinen eller hverandre
temperatur og trykk

Temperatur og endringer i interne trykket påvirker ikke bare driften av hydraulisk maskin, men også slangene som frakter oljen til å betjene maskinen. Ekstreme temperaturendringer føre til akselerert forverring i gummi på slangen, på samme måte som langvarig kaldt vær kan føre til at radiator slanger på bilen din å knekke og forringes.

Pressure endringer som følge av en sviktende hydrauliske ventil eller en defekt hydraulisk pumpe slitasje på hydraulikkslanger på to måter: Internt kan gummien bli strukket utover sine grenser elastisitet, eksternt, som slangen utvider seg og trekker under overtrykk av en defekt pumpe, er slangen sin armering deformert og kan feile, fører til svikt.
temperatur, trykk og fysiske skader

Cuts, støt, slanger makt revet fra beslag, alle forårsake hydraulikkslange svikt, som klossete vedlikeholdspersonell slå en komedie av feil i hydraulikkslange fiasko. Riktig opplæring i pleie og reparasjon av hydraulisk utstyr og utstyr systemer er avgjørende. Vanligvis krever nøkkelen til å håndtere livet av en hydraulisk systemets komponenter, inkludert de hydrauliske slanger, en commonsense tilnærming og en forståelse av at forebyggende vedlikehold er vanligvis mindre kostnadskrevende enn reparasjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68421.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer