Slik feilsøker en Loose Dynamo Belt på en 2001 Mercury Marquis

The dynamo beltet på 2001 Mercury Grand Marquis er faktisk den Serpentine beltet , som rir rundt alle motor tilbehør trinser , ikke bare dynamoen . Over tid vil du beltet sakte strekke og til slutt ende opp med altfor løs for forsvarlig drift. Heldigvis , det er en ganske enkel måte å sjekke dette og erstatte den serpentin belte på en 2001 Mercury Grand Marquis er ikke en veldig vanskelig jobb . Hvis du har noen mekanisk sikkerhet overhodet, kan du feilsøke løs beltet i løpet av minutter . Du trenger
lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Løft panseret og finne den belte- routing diagram , som ligger på undersiden av panseret , eller viften liksvøpet . Dette vil vise deg plasseringen av serpentin beltestrammeren .
2

Shine lommelykten på Serpentine beltestrammeren , slik at du kan se strammer hub og indikatoren kategorien på baksiden av navet, rett overfor strammer arm .
3

se å se hvor indikatoren kategorien er i forhold til de to stopp på baksiden av strammeren . Hvis fanen nær toppen stopp, må du bytte beltet på grunn av overdreven stretching. Hvis fanen ned nær bunnen stopp, er beltet feil størrelse for denne spesielle Mercury Grand Marquis , og du må erstatte den med et belte riktig størrelse for dette kjøretøyet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/65156.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer