Mine kjørelys Vil ikke slutte å blinke

Mens du kjører nedover veien om natten, legger du merke til en bil nærmer seg med blinkende lys. Du antar at det er en politibil, men når den passerer, du merker det er en normal bil. Du kan også bli opplever det samme problemet. Konstant blinkende frontlys kan bare skje om natten eller hele tiden. Dette problemet krever umiddelbar oppmerksomhet fordi det distraherer andre drivere og fører til en sikkerhetsrisiko. Du trenger
Stålull
Rengjøring fille
Vis flere instruksjoner
en

Rengjør batter terminaler og klemmer med stålull for en bedre forbindelse. Tørk området med en tørr rengjøring fille.
2

Se om blinkingen skjer mer når stereoanlegget er slått på. Hvis dette er tilfelle, har en sertifisert mekaniker teste dynamo. Blinkende lykter kan skje fordi dynamoen ikke produserer nok wattstyrke. Skifte dynamo med en høy-output dynamo kan fikse problemet.
3

Sett strømbryteren inne i frontlys bryteren og bytte hele bryteren hvis det virker slitt. Å erstatte, Vri bryteren hele veien mot klokken. Trykk den lille knotten på bryteren og trekk skaftet helt ut. Sjekk for korrosjon.
4

Bytt dimmebryter hvis det er på gulvet. Noen ganger er disse bryterne blir våt fra bruk og korrosjon.
5

Ha en mekaniker sjekke frontlys pærer å sørge for at effekten ikke er for høy. En høyere enn anbefalt wattstyrke kan forårsake blinking, spesielt når du er på fjernlys.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66286.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer