Påvirker Road Vann a Car evne til Start

Strøm og vann er som ild og is:? Evige nemeses som må finne en måte å eksistere i den samme verden. Problemet her er at mens isen sjelden møter brann, trenger biler ikke ofte gå en måned uten å kjøre inn vann i en eller annen form - så en bil som ikke fungerer i regnet ender opp med å ofre minst halvparten av sin allsidighet . Vann i systemet

Motorer er ikke laget for å kjøre under vann, så hvis du får en motor våt nok, er noe nødt til å gå galt. Lavthengende sensorer og seletøy - spesielt veivaksel posisjon, oksygen, kjøletemperatur og knock sensorer - som er mest sårbare, men alt som blir våt er mistenkt. Problemet er sannsynligvis ikke selve sensoren så mye som det er kontakten der den plugges inn i ledningsnettet, noe vann i det vil kortslutte sensorens effekt og føre til en midlertidig sensor svikt
Vann i distributøren

Regn og distributører har aldri fått sammen. Rain i seg selv er et symptom i dette tilfellet, den primære problem er kondens bygge seg opp inne i distributøren cap. Som komponentene i en distributør kjølig, samle de små vanndråper som kan svømmebasseng i distributøren eller fungere som en kanal for å spre gnist. Løsningen er å kjøpe en ny cap for å eliminere muligheten for sprekker slik at fuktighet i, og forsegle lokket til distributøren kroppen med RTV silikon.
Svake tenningssystem

Kondens i distributøren kan være et problem i seg selv, men det kan like godt være en skjerpende faktor for et allerede svakt tenningssystem. Kontroller motorens bakken stropp for å sikre spolen har en tilstrekkelig grunn, så har spolen kontrolleres for å sikre at det å sette ut riktig spenning. Inspisere tenningsmodulen for riktig spenning signal og motstand, og sørge for at alle dine sele tilkoblingene sitter godt og vanntett.
Andre muligheter

Noen biler er mer utsatt for vann-relaterte problemer enn andre. For eksempel, mange kjøretøyer trekke kald luft fra utsiden av kjøretøyet via en kanal i toppen av hjul-vel. En strålende idé, bortsett fra at vann fra hjulet kan slynge seg gjennom den ventilen og suge ut luftfilteret. Når det skjer, går motoren tom for luft og dør. Ekstremt vått eller fuktig luft også kan spille triks på masse luftstrømmen sensor, som bruker en hot wire avkjølt av innkommende luftstrømmen for å bestemme luftmengden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/68562.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer